- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sagol knkDiğer gönderide yanlışlıkla 2 tane termal macun koymuşum güncel fiyat 46,192 TLAlıntıyı görüntüle
Sagol knkDiğer gönderide yanlışlıkla 2 tane termal macun koymuşum güncel fiyat 46,192 TLAlıntıyı görüntüle
Cidden 50 bin liralık bilgisayara powerboost kasa mı taktınben böyle bişey topladım
ben bazı sitelerde 80-100k arası değiştiğini gördüm ama uyarsa güzel alabilirsin"predator gaming chair thrones" ben ekipman falan önemli degil sadece kasa bu yazdığımıda alabilirim bütce sıkıntısı olmazsa
Aynnben bazı sitelerde 80-100k arası değiştiğini gördüm ama uyarsa güzel alabilirsin
Zaten görüşcemBak şimdi 50kya custom sıvı soğutmalı toplanır ama tek sıkıntı biz doğru düzgün stok bulamayız modart PC ile görüş adamın bağlantıları var en azından.
Custom sıvı soğutmada kaliteden şaşmayacaksan önerim kesinlikle ek öer,yorum soğutmasını 8-10k ya halledersin 10900k stoklara gelirse al renderla uğraşacaksan 3950x al rezervuar pomba tubing blokları ben tüekiyede bulamam ama modart pc bulur o yüzden diyorum.Zaten görüşcem
Render falanla işim yok ama özel sıvı sogutma düşünüyorum modart pcnin 90bin tllik pcsindeki gibiCustom sıvı soğutmada kaliteden şaşmayacaksan önerim kesinlikle ek öer,yorum soğutmasını 8-10k ya halledersin 10900k stoklara gelirse al renderla uğraşacaksan 3950x al rezervuar pomba tubing blokları ben tüekiyede bulamam ama modart PC bulur o yüzden diyorum.
Ek sitesi
Pumps
The pump is the heart of every liquid cooling loop. It pushes the liquid through the system and it can be installed as an independent unit or as a pump/reservoir combo. We offer many different pumps and pump/reservoir combos, so everyone can find a perfect fit for his case and loop positioning...www.ekwb.com