- Konu Sahibi Konu Sahibi
Oko bütçeye AMD ryzen threadripper 3970x alırdım yerinde olsam bir de custom soğutma 3080ti B550 anakart 4000MHz 32gb RAM Corsair obsidian kasa alırdım
Oko bütçeye AMD ryzen threadripper 3970x alırdım yerinde olsam bir de custom soğutma 3080ti B550 anakart 4000MHz 32gb RAM Corsair obsidian kasa alırdım
kasaya çok önem vermedimCidden 50 bin liralık bilgisayara powerboost kasa mı taktın
Neden Ryzen istemiyorsun?Evt ama ryzen olsun istemiyorum nette az araştırdım çok açıklayıcı degil
Bi yerde gordüm intel daha kaliteli dige ben hangisi iyisise onu istiyorumNeden Ryzen istemiyorsun?
Onu diyen hayatında birkez Intel kullanmış bir fanboy olmalı.Bi yerde gordüm Intel daha kaliteli dige ben hangisi iyisise onu istiyorum
Hocam bir sisteme 50K vericek adama ucuz diye gelmeniz Eger intel alıcaksa 10900k ı beklesin.Onu diyen hayatında birkez Intel kullanmış bir fanboy olmalı.
7 NM Avantajı.
SMT Avantajı.
Ucuza OC olmaları.
Soğutucuların çıkması.
Genellikle daha ucuz olması.
Hocam İzoly daha iyi !Hocam TurboX alın son nesil (!)
TuRbOx a BaKmAdIğIn İçİn SeN bİlMeZsİn İ7 SoN nEsİl HoCaMHocam İzoly daha iyi !
Knk fanboy degil chroma en güçlü işlemci yaz az aşşagı in cıkıyorOnu diyen hayatında birkez Intel kullanmış bir fanboy olmalı.
7 NM Avantajı.
SMT Avantajı.
Ucuza OC olmaları.
Soğutucuların çıkması.
Genellikle daha ucuz olması.
Neredeyse biri hariç AMD alıyor.Knk fanboy degil chroma en güçlü işlemci yaz az aşşagı in cıkıyor
Knk fanboy degil chroma en güçlü işlemci yaz az aşşagı in cıkıyor
Nası yani anlamadım dedigini?Neredeyse biri hariç AMD alıyor.