Hocam işlemciyi değiştirin o işlemci çok ısınır yada bişeyden kıs sıvı soğutmayı yükseltAlıntıyı görüntüle
kendimce böyle bi pc baktım tasviye ettiğiniz ya da değiştirmemi söylediğiniz bir şey varmı
O sıvı soğutucu işlemci için yeterli mi bilemedim bir de ssd'yi 1 tb yapıp anakartı yükseltebilirsin belki.Alıntıyı görüntüle
kendimce böyle bi pc baktım tasviye ettiğiniz ya da değiştirmemi söylediğiniz bir şey varmı
Çok haklısınız 2tb şuan gereksizO sıvı soğutucu işlemci için yeterli mi bilemedim bir de ssd'yi 1 tb yapıp anakartı yükseltebilirsin belki.
işlemciyi 7500f yapıp soğutucuyu yükseltinAlıntıyı görüntüle
ilerleyen zamanlarda almıcaksanız 2tb klasınÇok haklısınız 2tb şuan gereksiz
Konu benim değil hocamilerleyen zamanlarda almıcaksanız 2tb klasın
pardon hocamKonu benim değil hocam
Alıntıyı görüntüle
Dün HUNTER 7A sistem 37k idi bugün 2K zam gelmiş.
Shark sisteme de INNO seçiliyor yani hunter daha mantıklıydı...
Özeleştirmeler ile 40-42K oluyordu ama şimdi 39'dan başlıyor. Ne yapmalıyız
40.500 yapıyor ne yazık ki 1x16 ram ile.. Dün 2x16 ile 41k falan yapıyordu hunter sistem.
Sizce 700 tl fark ile 7600 işlemciye geçmeye ya da kasa vb. bir şey değişmeye gerek var mı ?
Sistemlere zam geldi , bu sistem bu fiyata alınır mı ? pişman olur muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dün 4070ti süper sistem 47k'dan başlıyordu şu an 49k özelleştirmeler ile yine artar ama bilginiz olsun..Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER - Game Garaj
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
7600x ve soğutucu yapınca 2x16 da ram yapınca fiyat baya artıyor.Dün HUNTER 7A sistem 37k idi bugün 2K zam gelmiş.
Shark sisteme de INNO seçiliyor yani hunter daha mantıklıydı...
Özeleştirmeler ile 40-42K oluyordu ama şimdi 39'dan başlıyor. Ne yapmalıyız
40.500 yapıyor ne yazık ki 1x16 ram ile.. Dün 2x16 ile 41k falan yapıyordu hunter sistem.
Sizce 700 tl fark ile 7600 işlemciye geçmeye ya da kasa vb. bir şey değişmeye gerek var mı ?
Sistemlere zam geldi , bu sistem bu fiyata alınır mı ? pişman olur muyum
Dün 4070ti süper sistem 47k'dan başlıyordu şu an 49k özelleştirmeler ile yine artar ama bilginiz olsun..Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER - Game Garaj
Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4070Ti Süper ekran kartı modelleri, DDR5 ram ve anakart seçenekleri ile Warrior 7A-RTX 4070Ti SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
İyi hocamAlıntıyı görüntüle
böyle yaptım dediklerinizi ama siz ne diyosunuz sıvı soğutmayı anakartı falan