performansa mı önem veriyosun yoksa görünüşe mi?genel olarak fps oyunları oynuyorum monitör ve mouse var sadece bende geri kalanı bu bütçeden çıkarmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok önerebileceğiniz sistemler var mıdır?
performansa mı önem veriyosun yoksa görünüşe mi?
tek tek toplarsan 7800xtli ya da 4070 superli güzel bir sistem toplayabilirsin onun haricinde hazır sistem istersen 4070li sistemler var 40-50 bin arasınaperformans olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani ben alıcam işte vatan gibi yerlerden toplattırıcam orda ya da evde toplıcamtek tek toplarsan 7800xtli ya da 4070 superli güzel bir sistem toplayabilirsin onun haricinde hazır sistem istersen 4070li sistemler var 40-50 bin arasına
Vatan gibi yerler tok satıcı oraları değil de akakçe üzerinden fiyat araştırması yapıp o şekilde alışverişini yapman daha sağlıklı olur. Atıyorum x ürünü a sitesinde 5000 liraysa vatanda 8000 lira olabiliyor. Aradaki fiyat farkına daha iyi işlemci daha iyi anakart vs alınabilir.yani ben alıcam işte vatan gibi yerlerden toplattırıcam orda ya da evde toplıcam
internet üzerinden alışveriş yapmak beni korkutuyor valla vatandan bazen güzel indirimler olabiliyo veya insiyatif indirim olabiliyor diye biliyorum peki itopya ya gidip yaptırtmak nasıl olabilir sence gidip alıcam herşeyi sonra monteleticem sence nasıl olurVatan gibi yerler tok satıcı oraları değil de akakçe üzerinden fiyat araştırması yapıp o şekilde alışverişini yapman daha sağlıklı olur. Atıyorum x ürünü a sitesinde 5000 liraysa vatanda 8000 lira olabiliyor. Aradaki fiyat farkına daha iyi işlemci daha iyi anakart vs alınabilir.