Neler Yeni

50K 60K arası toplama pc

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
genel olarak fps oyunları oynuyorum monitör ve mouse var sadece bende geri kalanı bu bütçeden çıkarmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok önerebileceğiniz sistemler var mıdır?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Murat
genel olarak fps oyunları oynuyorum monitör ve mouse var sadece bende geri kalanı bu bütçeden çıkarmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok önerebileceğiniz sistemler var mıdır?
performansa mı önem veriyosun yoksa görünüşe mi?

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Murat
performans olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
tek tek toplarsan 7800xtli ya da 4070 superli güzel bir sistem toplayabilirsin onun haricinde hazır sistem istersen 4070li sistemler var 40-50 bin arasına

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tek tek toplarsan 7800xtli ya da 4070 superli güzel bir sistem toplayabilirsin onun haricinde hazır sistem istersen 4070li sistemler var 40-50 bin arasına
yani ben alıcam işte vatan gibi yerlerden toplattırıcam orda ya da evde toplıcam

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
Murat
yani ben alıcam işte vatan gibi yerlerden toplattırıcam orda ya da evde toplıcam
Vatan gibi yerler tok satıcı oraları değil de akakçe üzerinden fiyat araştırması yapıp o şekilde alışverişini yapman daha sağlıklı olur. Atıyorum x ürünü a sitesinde 5000 liraysa vatanda 8000 lira olabiliyor. Aradaki fiyat farkına daha iyi işlemci daha iyi anakart vs alınabilir.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Arda Dönmez
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vatan gibi yerler tok satıcı oraları değil de akakçe üzerinden fiyat araştırması yapıp o şekilde alışverişini yapman daha sağlıklı olur. Atıyorum x ürünü a sitesinde 5000 liraysa vatanda 8000 lira olabiliyor. Aradaki fiyat farkına daha iyi işlemci daha iyi anakart vs alınabilir.
internet üzerinden alışveriş yapmak beni korkutuyor valla vatandan bazen güzel indirimler olabiliyo veya insiyatif indirim olabiliyor diye biliyorum peki itopya ya gidip yaptırtmak nasıl olabilir sence gidip alıcam herşeyi sonra monteleticem sence nasıl olur

Top Bottom