Link koymayı mı unuttunBütçenin biraz altında fakat fiyat performans bir sistem
Evet unutmuşum düzenledimLink koymayı mı unuttun
bendemi hata var 74 bin tl yazıyor?Bütçenin biraz altında fakat fiyat performans bir sistem
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
74k diyoEvet unutmuşum düzenledim
50k bütçem var piyasada çok fazla sistem var kafam karıştı biri yardım edebilir mi
bendemi hata var 74 bin tl yazıyor?
Vatan bir saatte yapacağını yapmış74k diyo
bir kaç düzenleme yap 10 numara olur şuan özelleştirmeye çalışınca hata verdi düzelince özelleştirilmiş görsel yollicamGravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
sayfa açılmıyorGravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
tamamdır hocam tesekkurlerbir kaç düzenleme yap 10 numara olur şuan özelleştirmeye çalışınca hata verdi düzelince özelleştirilmiş görsel yollicam
yine şaşırtmadı kazıktan zaten 45 e deyecek bir sistemde değildiVatan bir saatte yapacağını yapmış45.000TL'ydi bu sistem
2 aydır sekmede açık kalıyor alıcam diye daha alamadım maalesefsayfa açılmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tamamdır hocam tesekkurler
1. alternatif:sayfa açılmıyor
tamamdır hocam tesekkurler
hocam bi ekleme yapıcam kasa seçneklerinde FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasası argb destekliyormuş destek kısmından kasanın psu markası ve modeli sorun eğer fsp hydro k pro ise bu kasayı seçin fanlarınız aynı renkte yansın1. alternatif:
![]()
2. alternatif:
![]()
1. alternaitfte işlemci daha güçlü ama bütçeyi biraz aşıyor anakart ise yeterli düzeyde ama ilerde soket değişmiyeceksen ve 4 ram slotu 2 m2 yuvası ve soğutuculu bir anakart isterim dersen 2. alternatifi tercih edebilirsin daha sonradan argb fanlı bir kasaya geçersende anakart argb destekliyor bana sorucak olursan ben 2. alternatifi seçerdim çünkü işlemci yükseltmek anakartı yükseltmekten daha zahmetsiz
hocam kasa evet mantıklı 2 seçenekte hosuma gitti tek aklıma takılan ramler cl36 ile cl30 arasında çok fark var mıdır ona göre bütçeyi zorlicam1. alternatif:
Alıntıyı görüntüle
2. alternatif:
Alıntıyı görüntüle
1. alternaitfte işlemci daha güçlü ama bütçeyi biraz aşıyor anakart ise yeterli düzeyde ama ilerde soket değişmiyeceksen ve 4 ram slotu 2 m2 yuvası ve soğutuculu bir anakart isterim dersen 2. alternatifi tercih edebilirsin daha sonradan argb fanlı bir kasaya geçersende anakart argb destekliyor bana sorucak olursan ben 2. alternatifi seçerdim çünkü işlemci yükseltmek anakartı yükseltmekten daha zahmetsiz
hocam bi ekleme yapıcam kasa seçneklerinde FSP CMT591M 750W 80+ Bronze PCIE 5.0 ARGB Mid Tower Kasası argb destekliyormuş destek kısmından kasanın psu markası ve modeli sorun eğer fsp hydro k pro ise bu kasayı seçin fanlarınız aynı renkte yansın