50k civarı telefon önerisi

Reaksiyon skoru
30
Önceliklerim işlemci ve kamera
iphone 15 şuan düşündüklerimde önde dandik bir telefondan geçiceğim 60hz çok sırıtmaz gibi geliyor önerileriniz nelerdir?

Önceliklerim işlemci ve kamera
iphone 15 şuan düşündüklerimde önde dandik bir telefondan geçiceğim 60hz çok sırıtmaz gibi geliyor önerileriniz nelerdir?
bütçe varsa oneplus 13 veya vivo x200 pro öneririm

Kim ne derse desin, IOS gibi bir işletim sistemi yok. Yazı fontu, kullanılan resimler, iconlar v.b ne varsa premium. Fakat Donanım olarak fiyatına göre çok geri de kalıyor.

S24U öneririm, o tasarımı kullanamam zarar veririm diyorsan S25+ Falan alabilirsin. Ya da bütçe arttırıp ( 20k civarı ) S25 Ultra alabilirsin.

bütçe varsa oneplus 13 veya vivo x200 pro öneririm
onlar çok aşıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim ne derse desin, IOS gibi bir işletim sistemi yok. Yazı fontu, kullanılan resimler, iconlar v.b ne varsa premium. Fakat Donanım olarak fiyatına göre çok geri de kalıyor.

S24U öneririm, o tasarımı kullanamam zarar veririm diyorsan S25+ Falan alabilirsin. Ya da bütçe arttırıp ( 20k civarı ) S25 Ultra alabilirsin.
Bende sizin gibi aslında bu iki telefonu araştırdım dediğiniz gibi donanımsal olarak iphone u tokatlıyacak telefonlar ama kamera testlerine bakınca iphone çok önde gözüküyor.

Bende sizin gibi aslında bu iki telefonu araştırdım dediğiniz gibi donanımsal olarak iphone u tokatlıyacak telefonlar ama kamera testlerine bakınca iphone çok önde gözüküyor.
Zoom ve yapay zeka konusunda da iPhone Samsung'a rakip bile değil ona bakarsanız ?

Daha önce hiç iPhone kullanmadıysanız, Android'den devam. Alın bi S24U bakın rahatınıza. Min 3 - 4 yıl kafa rahat.

onlar çok aşıyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yakin zamanda Honor Magic 7 Pro 12/512 51.299tlye satilmisti. İndirim kovalayip benzer fiyatlara alabilirsiniz.

Geri