RagnarLodbrok
80+ Bronze
Arkadaşım AMD işlemci NVDIA kartlı hazır sistem almak istiyor bütçesi 50K, biraz üstüne de çıkabilir. Bu bütçelerde sadece kasa olacak şekilde sistem tavsiyesi verebilir misiniz?
Arkadaşım AMD işlemci NVDIA kartlı hazır sistem almak istiyor bütçesi 50K, biraz üstüne de çıkabilir. Bu bütçelerde sadece kasa olacak şekilde sistem tavsiyesi verebilir misiniz?
50K bütçede hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden hazır sistem tavsiyesi istedim.Hazır Sistem Önermem Genelde Anlaşmalı Oldukları Markaları Topladıklarından Kalitesiz Kullanıyorla 1 2 Hafta Araştırma Yapıp Ögrenirse Kendi Sistemini Rahatca Toplayabilir Duruma Gelir Ve Daha Sağlıklı Olur
kesinlikle değil50K bütçede hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden hazır sistem tavsiyesi istedim.
Öncelikle Arkadaşın Hikayeli Oynuyosa Nvidia Okey Ama Fps Odaklı Biriyse Amd Daha Uygun Olur Ki Oda Daha Ucuza Gelir Bi Onu Sor Kendisine50K bütçede hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden hazır sistem tavsiyesi istedim.
Oyundan ziyade AMD ekran kartı kullanmak istemiyor o yüzden.Öncelikle Arkadaşın Hikayeli Oynuyosa Nvidia Okey Ama Fps Odaklı Biriyse Amd Daha Uygun Olur Ki Oda Daha Ucuza Gelir Bi Onu Sor Kendisine
Ben geçen baktığımda bu fiyatlara hep ventus 4070leri görüyordum.Hangi kuyunun dibinden çıkardınız bunu hocam.PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ancak parça parça topladığımız zaman arkadaşımın kendisi montajı yapamaz ve farklı şehirlerde yaşadığımız için ben de gidip yapamam.kesinlikle değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
CORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
CORSAIR 3000D AIRFLOW 650W 80+ Bronze RGB Tempered Glass USB 3.2 Siyah ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile CC-9020162-EU ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MDABCD) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Hem GPU hem de bellek sıcaklığını izleyen fan durdurma mekanizması, gürültü ve performans arasında mükemmel bir denge sağlamak için fanları akıllıcawww.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
16gb ddr5 ram 6000mhz - Google Alışveriş
www.google.com
Mahalleden Tanıdığı Falandamı Yok Yada Bi Teknoloji Mağazasına Sorsun Yardım Edebilirlermi DiyeHocam öncelikle teşekkür ederim. Ancak parça parça topladığımız zaman arkadaşımın kendisi montajı yapamaz ve farklı şehirlerde yaşadığımız için ben de gidip yapamam.
Tek tek toplamaya ikna edebildim hocam, en kötü bir bilgisayarcıya götür parası neyse verirsin yaparlar dedim. Sizin attığınız şekilde alacak arkadaşım @quartle hocam tekrar teşekkürler.Mahalleden Tanıdığı Falandamı Yok Yada Bi Teknoloji Mağazasına Sorsun Yardım Edebilirlermi Diye
Hocam bütçeyi 60a kadar çekerim dedi bu bütçede 7800x3d ve 4070 super toplanabilir mi?rica ederim ne demek anakart linkinin daha ucuzu var