Neler Yeni

Çözüldü✓ 50K hazır sistem tavsiyesi

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Arkadaşım AMD işlemci NVDIA kartlı hazır sistem almak istiyor bütçesi 50K, biraz üstüne de çıkabilir. Bu bütçelerde sadece kasa olacak şekilde sistem tavsiyesi verebilir misiniz?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ahmet Unsal

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Mede
Hazır Sistem Önermem Genelde Anlaşmalı Oldukları Markaları Topladıklarından Kalitesiz Kullanıyorla 1 2 Hafta Araştırma Yapıp Ögrenirse Kendi Sistemini Rahatca Toplayabilir Duruma Gelir Ve Daha Sağlıklı Olur

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hazır Sistem Önermem Genelde Anlaşmalı Oldukları Markaları Topladıklarından Kalitesiz Kullanıyorla 1 2 Hafta Araştırma Yapıp Ögrenirse Kendi Sistemini Rahatca Toplayabilir Duruma Gelir Ve Daha Sağlıklı Olur
50K bütçede hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden hazır sistem tavsiyesi istedim.

quartle

80+ Gold
50K bütçede hazır sistemin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum, o yüzden hazır sistem tavsiyesi istedim.
kesinlikle değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Mede
Öncelikle Arkadaşın Hikayeli Oynuyosa Nvidia Okey Ama Fps Odaklı Biriyse Amd Daha Uygun Olur Ki Oda Daha Ucuza Gelir Bi Onu Sor Kendisine

RagnarLodbrok

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ancak parça parça topladığımız zaman arkadaşımın kendisi montajı yapamaz ve farklı şehirlerde yaşadığımız için ben de gidip yapamam.

Mastra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Mede
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Ancak parça parça topladığımız zaman arkadaşımın kendisi montajı yapamaz ve farklı şehirlerde yaşadığımız için ben de gidip yapamam.
Mahalleden Tanıdığı Falandamı Yok Yada Bi Teknoloji Mağazasına Sorsun Yardım Edebilirlermi Diye

RagnarLodbrok

80+ Bronze
Mahalleden Tanıdığı Falandamı Yok Yada Bi Teknoloji Mağazasına Sorsun Yardım Edebilirlermi Diye
Tek tek toplamaya ikna edebildim hocam, en kötü bir bilgisayarcıya götür parası neyse verirsin yaparlar dedim. Sizin attığınız şekilde alacak arkadaşım @quartle hocam tekrar teşekkürler.

quartle

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,465
Üyeler
167,981
Son üye
ankayyilkan
Top Bottom