Neler Yeni

50K Sistem Önerisi HK

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Bütçe
50.000
Arkadaşlar selam, Yakın zamanda sağlam bir sistem toplayacağım fakat sistemin White & Black konseptinde toplayacağım, Örnek olarak aşağıya bir sistem fotoğrafı bırakıyorum bunun tarzında toplamak istiyorum genel olarak Render ve Oyun için kullanacağım YouTube için motovlog kanalı açacağım ve render tarafında işim daha çok olacak. Mesela sonrasında canlı yayında açabilirim buna ve dediğim konsepte uygun parça önerilerinizi bekliyorum sıvı soğutma kullanmak istiyorum gerçekten sisteme bakıldığında gerek renklerin sync'lanmsı gerek kasanın görünüşü ve gerek parçaların kalitesi benim için çok önemli. Extra görünüş ve düzen olarak Custom kablolar da kullanabilirim şimdiden önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. :peepokalp:

Fotoğraf : https://www.hizliresim.com/pcfm61n

Edit : Bütçe 50K diye sistemi 50K'ya tamamlamayın diğer alacağım şeylere de para kalsın :d

Son düzenleme:

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Arkadaşlar selam, Yakın zamanda sağlam bir sistem toplayacağım fakat sistemin White & Black konseptinde toplayacağım, Örnek olarak aşağıya bir sistem fotoğrafı bırakıyorum bunun tarzında toplamak istiyorum genel olarak Render ve Oyun için kullanacağım YouTube için motovlog kanalı açacağım ve render tarafında işim daha çok olacak. Mesela sonrasında canlı yayında açabilirim buna ve dediğim konsepte uygun parça önerilerinizi bekliyorum sıvı soğutma kullanmak istiyorum gerçekten sisteme bakıldığında gerek renklerin uyumu gerek görünüş ve gerek parçaların kalitesi benim için çok önemli. Extra görünüş olarak Custom kablolar da kullanabilirim şimdiden önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim. :peepokalp:
sisteminizde illa olması gerekn bir parça varmı

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sisteminizde illa olması gerekn bir parça varmı
Hocam parça kısmında detaylı bilgiye sahip değilim eskiden olsa kendim çok güzel toparlardım fakat artık piyasayı ve parçaları takip etmiyorum yanlış biliyorsam düzeltin NVIDIA render performansı olarak AMD'den daha iyi galiba..

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Hocam parça kısmında detaylı bilgiye sahip değilim eskiden olsa kendim çok güzel toparlardım fakat artık piyasayı ve parçaları takip etmiyorum yanlış biliyorsam düzeltin NVIDIA render performansı olarak AMD'den daha iyi galiba..
Nvidia hem yazılım hem render olarak daha iyi bildiğim kadarıyla

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Hocam bir kasaya göre çok pahalı değil mi ? Nzxt kasa daha uygun olmaz mı?
değil hocam kasayı görmüyomusunuz taş gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne özelliği var hocam kasanın biraz açıklar mısınız?
sade güzel duruyor soğutma olarakta çok iyi ilgini çeker belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan

Hocam yanlış anlamayın nzxt daha ucuz ve daha güzel bence

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Mesh bir kasa yani hava akışı olarak iyi ve geniş mi hocam? Menteşeli kulp var galiba bide

Top Bottom