Neler Yeni

50K Sistem Önerisi HK

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan
Mesh bir kasa yani hava akışı olarak iyi ve geniş mi hocam? Menteşeli kulp var galiba bide
Hocam beğenirseniz arkadaşın kasasını içinize sinmezse şimdi teldeyim link atamicam nzxt yazıp siyah beyaz kasalarina bakabilirsiniz gayet güzel 👌

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Ekran kartı olarak bu olabilir.
İntel işlemci kullanacaksan anakart bu olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bir kasaya göre çok pahalı değil mi ? Nzxt kasa daha uygun olmaz mı?
Değil NZXTnin hangisini kullanacaksın. Bundan iyisini bulamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan

Haklisiniz hocam pek anlamam yine de arkadaş bakabilir. Bu arada itopya da veya gaminggen de rog strix 3080 elraenn koduyla 15-16k'ya düşüyordu sanırım bi konuda okumuştum bitmiş olabilir

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Hocam beğenirseniz arkadaşın kasasını içinize sinmezse şimdi teldeyim link atamicam nzxt yazıp siyah beyaz kasalarina bakabilirsiniz gayet güzel 👌
Hocam sistem fotoğrafını yüklememişim şimdi yükledim o tarz da bir kasa arıyorum görsellik açısından ve tabi ki geniş mesh bir kasa olması da benim için önemli.

Hocam sistem de işlemci olarak AMD kullanacağım araştırmalarıma göre oyun ve render performansı intele göre daha iyiymiş.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

hocam 2k fazlaya bu var siyah beyaz konseptine daha uygun olur (bence)

Hocam sistem fotoğrafını yüklememişim şimdi yükledim o tarz da bir kasa arıyorum görsellik açısından ve tabi ki geniş mesh bir kasa olması da benim için önemli.

Hocam sistem de işlemci olarak AMD kullanacağım araştırmalarıma göre oyun ve render performansı intele göre daha iyiymiş.
hayır hocam intel oyunda daha önde

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Cem Aslan

Tabii ki, hangi kasa daha çok hoşunuza giderse onu alın. Intel ve AMD birbirini geçtiği oyunlar var 5800x öneririm render oyun için yine de daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
hocam 2k fazlaya bu var siyah beyaz konseptine daha uygun olur (bence)

hayır hocam intel oyunda daha önde
Attığınız ekran kartı gerçekten hoşmuş beğendim hocam hem okuyanlar için hem de yardımcı olmak isteyenler için ben kafamda ki düzeni söyleyim attığım fotoğrafta ki gibi bir renk uyumu istiyorum sistem de pahalı biraz fakat ilk ve son pc toplayışım olacak o yüzden görünüşe önem veriyorum bu tarz da kasalar daha soft ve daha çok hoşuma gidiyor bunlara ek olarak konuda da belirttiğim gibi tüm parçaların renklerinin sync'lanması benim için çok önemli hepsi farklı renk veya ton olursa doğal olarak görüntü bozulur hoş olmaz görünüş konusu böyle. Gelelim parçalara bana kalırsa AMD render tarafında intelden kat ve kat önde R7 bir işlemci düşünüyorum tabi bu benim düşümcem R7 olmaz ondan daha iyi bla bla işlemci var deyip onuda önerebilirsiniz, ekran kartı tarafında ise bana kalırsa gerek render performansı olarak NVIDIA daha önde gerek yazılım gerek donanım olarak yaptığım araştırmalara göre söylüyorum bu çok daha farklı da olabilir bildiğimi söylüyorum geri kalan parçalar hakkında fazla bilgim yok ona göre de güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Hocam parçalar gereksiz pahalı ayrıca her şey siyah bi sıvı soğutma beyaz yani f/p sistem olsun istedim de 50K bitirmişsiniz böyle 7K kasa ne i7 işlemci ne o ramler ne :kekw:
hem diyor piyasayı bilmiyorum hem diyor parçalar pahalı aynısının beyaz kasası var o daha pahalı hem eline ne geçiyor beyaz olunca ramları nasıl koyayim anakart güçlü 3080 li sisteme 3000 mhz lik ram mi koymamı bekliyorsun fiyat performans istiyorsan hazır sistem al toplayınca pahalı oluyor seçtiğim i 7 işlemci çok güçlü bir işlemci ryzen 7 onun yanında ufak bile kalır kasanın soğutma sistemi hava akışı süper beğenmiyorsan alma kardeşim banane

Top Bottom