Neler Yeni

50k'ya Düşündüğüm Sistemi Geliştirebilecek Var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
901
İsim
Onur Uygun
İlgilendiği Kategoriler
PC toplama
Instagram
onur27uygun

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
Bu sisteme max 700 750w psu al 1500 TL'ye gold sertifikalı hatta modüler psu bile bulursun

Ramler cok pahalı bence 1100 TL civarına 8x2 3600 mhz ram

Ssd iyi

O anakarta 7500 TL vermek akıl karı değil 3000 civarına aynı chipsetlisini al yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

O soğutucu yerine aynı fiyata noctuanin kule tipi sogutmasini al

Daha birsuru şey ekleyebilirim. Kısaca bu sistemin alma
Öncelikle tavsiyeler için teşekkürler, anakart konusunda paradan kaçmamam gerektiğini söyledi herkes bana şu ana kadar ama WİFİ'lı bi anakart tavsiyeniz olursa dinlemek isterim, müsait olduğunuzda özellikle anakart ve soğutucu için linkler eklerseniz sevinirim

sakın 650 ettmez bide o markayı alma bu butceye
yok şuna karar verdim sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Öncelikle tavsiyeler için teşekkürler, anakart konusunda paradan kaçmamam gerektiğini söyledi herkes bana şu ana kadar ama WİFİ'lı bi anakart tavsiyeniz olursa dinlemek isterim, müsait olduğunuzda özellikle anakart ve soğutucu için linkler eklerseniz sevinirim

yok şuna karar verdim sanırım
Hocam kim demiş anakarttan kaçma diye? Chipset ayni olduğu sürece istediğin kartı kullan 7500 TL'ye ne gerek var anakart almaya

Şu iki psudan birini al bosu boşuna 1500 tl para verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan

Anakarta hiç o kadar para verme şunu al chipseti aynı 4.5k fazla ödemeye ne gerek var ?

Psuyu attıklarımdan seç
Anakarti attigim msi al 3.1klik olan
Ramleri attiklarimdan bak
O soğutucu yerine noctua kule tipi fan al
Ssd iyi
Islemci iyi

Bu şekilde nerden baksan 10k kar edersin

Ve performans kaybında olmamış olur

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
Beğenmedim ben.
Tamam hocam zaten tavsiyeleriniz için yazdım beğenmediğiniz kısımlarda tavsiye almak için sadece beğenip beğenmediğinizi öğrenmek için değil :LOL:

Anakarta hiç o kadar para verme şunu al chipseti aynı 4.5k fazla ödemeye ne gerek var ?

Psuyu attıklarımdan seç
Anakarti attigim msi al 3.1klik olan
Ramleri attiklarimdan bak
O soğutucu yerine noctua kule tipi fan al
Ssd iyi
Islemci iyi

Bu şekilde nerden baksan 10k kar edersin

Ve performans kaybında olmamış olur
Hocam bu kadar uğraştığın için sağol öncelikle ama attığın anakartta WI-FI yok wifi'ı olan bi anakart linki atman mümkün mü bir de soğutucunun linkini bulamadım önerdiğin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Tamam hocam zaten tavsiyeleriniz için yazdım beğenmediğiniz kısımlarda tavsiye almak için sadece beğenip beğenmediğinizi öğrenmek için değil :LOL:

Hocam bu kadar uğraştığın için sağol öncelikle ama attığın anakartta WI-FI yok wifi'ı olan bi anakart linki atman mümkün mü bir de soğutucunun linkini bulamadım önerdiğin
Hocam Allah aşkına wifi li anakarti ne yapacaksin :D sırf wifi için 1000 1500 tl ödemeye ne gerek var al şundan bi tane bak rahatına

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
Hocam Allah aşkına wifi li anakarti ne yapacaksin :D sırf wifi için 1000 1500 TL ödemeye ne gerek var al şundan bi tane bak rahatına
Bu tarz docklar hem çok büyük performans kaybı yaşatıyor bağlantıda hem de 400 Mbps internet kullanıyorum çok düşük kalıyor, bu fiyatlara bi sistem toplayıp dockla uğraşmak istemiyorum kısacası o yüzden WI-FI'lı anakart önemli benim için:geek::geek:

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Bu tarz docklar hem çok büyük performans kaybı yaşatıyor bağlantıda hem de 400 Mbps internet kullanıyorum çok düşük kalıyor, bu fiyatlara bi sistem toplayıp dockla uğraşmak istemiyorum kısacası o yüzden WI-FI'lı anakart önemli benim için:geek::geek:
Hocam TP link kullandınız mı bilmiyorum ama şu ucuz aparatla bile gözle görülür bir performans kaybı yaşamıyorsunuz. Alin deneyin begenmezseniz ben sizden geri alırım aparatı parası neyse verip o kadar emin konuşuyorum

Allahtan bizde çözüm tükenmez

4 kya al bunu o halde 800 900 tl fazla ödüyorsun en azından wifili ve şekilli suqullu

Anlasabildik mi hocam anakart konusunda 🤣

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin
Hocam TP link kullandınız mı bilmiyorum ama şu ucuz aparatla bile gözle görülür bir performans kaybı yaşamıyorsunuz. Alin deneyin begenmezseniz ben sizden geri alırım aparatı parası neyse verip o kadar emin konuşuyorum

4 kya al bunu o halde 800 900 TL fazla ödüyorsun en azından wifili ve şekilli suqullu

Ha şöyle süpersin başkan hem tasarruf etmiş olduk hem de yakışıklı bluetoothlu wifi'lı anakartımız oldu, son iki sorunum monitör tavsiyen var mı en az 2560x1440 olacak şekilde bir de işlemciyi bu tasarruftan sonra 5900x'e yükseltmem performansta değecek kadar artış sağlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan
Ha şöyle süpersin başkan hem tasarruf etmiş olduk hem de yakışıklı bluetoothlu wifi'lı anakartımız oldu, son iki sorunum monitör tavsiyen var mı en az 2560x1440 olacak şekilde bir de işlemciyi bu tasarruftan sonra 5900x'e yükseltmem performansta değecek kadar artış sağlar mı?
Aradaki fiyat farkı ne kadar iki işlemcinin? Ayrıca rami 16 dan 32 gbye yükseltiyor muyuz? Şayet 32 gbsi bile 2200 TL'ye geliyor

atescan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ateş Temuçin

4 kya al bunu o halde 800 900 TL fazla ödüyorsun en azından wifili ve şekilli suqullu

Bir de soğutucu linki atmış mıydın ben mi göremedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,518
Üyeler
163,837
Son üye
emrekck