psu'nun aynısını kullanıyorum çıt çıkarmadı güzel bir psudur kendisini rx7800xt ile kullandım güzel çalışıyor.sadece kasayı 50k sandım korktum bi alınabilir fakat ekran kartını 7000 serisi alırsanız daha hoş olur gibi 6800 de iyidir tabi.
yok hocam ekipmanlar zaten pahalı olduğu için kasayı 50k yapmam imkansızsadece kasayı 50k sandım korktum bi alınabilir fakat ekran kartını 7000 serisi alırsanız daha hoş olur gibi 6800 de iyidir tabi.
teşekkürler hocamsadece kasayı 50k sandım korktum bi alınabilir fakat ekran kartını 7000 serisi alırsanız daha hoş olur gibi 6800 de iyidir tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
psu'nun aynısını kullanıyorum çıt çıkarmadı güzel bir psudur kendisini rx7800xt ile kullandım güzel çalışıyor.
ve o işlemciye kule tipi bir soğutucu şart sıvı soğutucu alıp kendinizi yormanıza gerek yoksadece kasayı 50k sandım korktum bi alınabilir fakat ekran kartını 7000 serisi alırsanız daha hoş olur gibi 6800 de iyidir tabi.
psu'nun aynısını kullanıyorum çıt çıkarmadı güzel bir psudur kendisini rx7800xt ile kullandım güzel çalışıyor.
Normalde ekran kartını RX 6900 XT yapardım ama işlemciyle darboğaz yapıyormuş.sadece kasayı 50k sandım korktum bi alınabilir fakat ekran kartını 7000 serisi alırsanız daha hoş olur gibi 6800 de iyidir tabi.
rica ederim ne demek hayırlı olsun uzun ömürler dilerimyok hocam ekipmanlar zaten pahalı olduğu için kasayı 50k yapmam imkansız
teşekkürler hocam
Peerlees assasin düşünüyorumve o işlemciye kule tipi bir soğutucu şart sıvı soğutucu alıp kendinizi yormanıza gerek yok
örn: deepcool ak400,thermalright peerlees assasin,thermalright king
teşekkürlerrica ederim ne demek hayırlı olsun uzun ömürler dilerim![]()
yapacağı darboğaz pek fazla olmaz fakat evet 6900xt çok daşdaşlı bir ekran kartı o yüzden yapar.Normalde ekran kartını RX 6900 XT yapardım ama işlemciyle darboğaz yapıyormuş.
peerlees assasin fiyatına göre harika bir soğutucudur bende onu öneririmPeerlees assasin düşünüyorum
teşekkürler
O psu'yu almayın bence yanlış hatırlamıyorsam forumdan arkadaşlar beni uyarmıştı ekran kartı için en fazla 250w destekliyor diyeSelam. Aşağıda belirttiğim sistemi 50k civarlarına topladım alınır mı? veya ekipman olarak değiştirmemi önerdiğiniz bir şey varmı?Alıntıyı görüntüle
1080p'de mi kullanacaksınız? Çok yapmaması lazım ya 6800 ile 1080p de 5600'le darboğaz yaşamadan kullandım 1.5 seneNormalde ekran kartını RX 6900 XT yapardım ama işlemciyle darboğaz yapıyormuş.
Hocam bunu söylesem vizyonsuz muamelesi görebilirim ama ağırlıklı olarak valorant oynayacağımO psu'yu almayın bence yanlış hatırlamıyorsam forumdan arkadaşlar beni uyarmıştı ekran kartı için en fazla 250w destekliyor diye
1080p'de mi kullanacaksınız? Çok yapmaması lazım ya 6800 ile 1080p de 5600'le darboğaz yaşamadan kullandım 1.5 sene
bu arada arkadaşın dediği doğru max 260-250w destekliyor ekran kartında benim ekran kartım max 246 ya çıkıyor o yüzden sorun olmadı ve 6800xt 300w ye kadar çıkıyor ya 7000 serisi bir ekran kartı alın yada psunuzu değiştirinHocam bunu söylesem vizyonsuz muamelesi görebilirim ama ağırlıklı olarak valorant oynayacağım![]()
hahahaha olabilir canım bende lol oynuyorum yanibu arada arkadaşın dediği doğru max 260-250w destekliyor ekran kartında benim ekran kartım max 246 ya çıkıyor o yüzden sorun olmadı ve 6800xt 300w ye kadar çıkıyor ya 7000 serisi bir ekran kartı alın yada psunuzu değiştirin