Bu kulaklığı biliyorum sanırsam Note 3 de vardı aynısını deneyimledim. Önerin için teşekkürler bir düşüneceğim.Samsung 3.5 mm Kablolu Kulaklık EHS64AVFWE – Samsung Aksesuar Mağazası
samsungaksesuar.netİnceleme - Samsung EHS64 Kulak İçi Kulaklık İncelemesi
Merhabalar. Samsung’un yıllardır bazı akıllı telefonlarının kutularına koyduğu izolasyonlu tip kulak içi kulaklığı olan Samsung EHS64’ün incelemesini yapacağım. Dikkat! Piyasada bu kulaklığının çok fazla çakması bulunuyor, alırken dikkatli olunmalı. Benim inceleyeceğim kulaklık orijinal kutu...forum.donanimarsivi.com
Evet klasik Samsung kulaklığı, S4’ten sonraydı zannedersem bir değişiklik yaptılar, basslar artırıldı kablo yassı değil normal hale geldi.Bu kulaklığı biliyorum sanırsam Note 3 de vardı aynısını deneyimledim. Önerin için teşekkürler bir düşüneceğim.
Yırtıldığından dolayı bu kulaklığı kullanamadım pek ama büyük ihtimal bunu alacağım gerçekten çok kaliteli bir kulaklıktı benim için.General Mobile - Smartphone – Always the latest from Google - Android One
General Mobile’ın hayatı kolaylaştıran dünyasıyla tanışın. Yüksek kaliteli, ulaşılabilir, son teknoloji akıllı mobil ürünlerimizi hemen inceleyin.www.generalmobile.com
eğer nazik kullanırım diyorsan bunu al ama nazik olamam diyorsan alma50TL lik bir bütçem var biraz arttırabilirim. Uzun bir süre kullanabileceğim içindeki kabloların kopma olasılığının az olduğu bir kulaklık istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Telefonun yanında veriyorlardı ses kalitesi baya tatmin etmişti beni dışarıdaki seside oldukça fazla kesiyordu (halen yedek pedleri duruyor)Evet klasik Samsung kulaklığı, S4’ten sonraydı zannedersem bir değişiklik yaptılar, basslar artırıldı kablo yassı değil normal hale geldi.
General Mobile hakkında bilgim yok. Daha önce memnun kaldıysanız bence onu alın
Genelde kulak içi kulaklığı bisiklet sürerken kullandığım için kabloları cebime veya çantama sıkıştırmak durumunda kalıyorum. Kablo kalitesi iyi midir?eğer nazik kullanırım diyorsan bunu al ama nazik olamam diyorsan alma
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık Fiyatı
Xiaomi Piston Fresh Edition Mikrofonlu Kulakiçi Kulaklık en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
aslında o kadar nazik bi kulaklık değil yani biraz çektim kopmadı ama bi yere sıkışırsa kopar kablosu baya ince benimkinin içne azıcık su kaçmıştı bende belki tamir ederim diye açaya çalışırken bozdum içinde sünger varmış bekleseymişim düzelirmiş 1hafta kullanabilidm gerçekten iyi ses kalitesi vardı ama zaten kuponla bedavaya almıştım o yüzden pek koymadı50TL lik bir bütçem var biraz arttırabilirim. Uzun bir süre kullanabileceğim içindeki kabloların kopma olasılığının az olduğu bir kulaklık istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
pek iyi değil ama bi yere sıkıştırmadığın da sorun yok mesela masanın altında falan sıkıştırdığın anda koparTelefonun yanında veriyorlardı ses kalitesi baya tatmin etmişti beni dışarıdaki seside oldukça fazla kesiyordu (halen yedek pedleri duruyor)
Siz Samsung kulaklığı atınca direk benim eski kulaklık geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelde kulak içi kulaklığı bisiklet sürerken kullandığım için kabloları cebime veya çantama sıkıştırmak durumunda kalıyorum. Kablo kalitesi iyi midir?
Düşük bütçeli neredeyse bir çok kulaklığın kablo kalitesi hiç iyi değil. GM5 ile sizin attığınız arasında kaldım ikisininde kabloları baya küçük GM5 in kulaklığını fırlatmıştım kablosu kopmuştuaslında o kadar nazik bi kulaklık değil yani biraz çektim kopmadı ama bi yere sıkışırsa kopar kablosu baya ince benimkinin içne azıcık su kaçmıştı bende belki tamir ederim diye açaya çalışırken bozdum içinde sünger varmış bekleseymişim düzelirmiş 1hafta kullanabilidm gerçekten iyi ses kalitesi vardı ama zaten kuponla bedavaya almıştım o yüzden pek koymadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
pek iyi değil ama bi yere sıkıştırmadığın da sorun yok mesela masanın altında falan sıkıştırdığın anda kopar
Teşekkürler, önerini düşüneceğim.bak benim dediğim kulaklığın ses kalitesi çok iyi baslar biraz daha ön piladna sana önerim ya benim dediğimi al yada https://www.hepsiburada.com/jbl-c100siublk-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-ct-ie-siyah-p-HBV00000201EP bunu al
Aynen, 50 TL için iyi seçenek. Bu bütçede önerilen çoğu modeli kullanmışımdır (C100SI da dahil), hepsinden daha çok beğendim.Telefonun yanında veriyorlardı ses kalitesi baya tatmin etmişti beni dışarıdaki seside oldukça fazla kesiyordu (halen yedek pedleri duruyor)
Siz Samsung kulaklığı atınca direk benim eski kulaklık geldi.
birazcık aşıyor ama50TL lik bir bütçem var biraz arttırabilirim. Uzun bir süre kullanabileceğim içindeki kabloların kopma olasılığının az olduğu bir kulaklık istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.