Neler Yeni

Öneri 50TL bütçe ile kulak içi kulaklık önerisi

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Bütçe
50
50TL lik bir bütçem var biraz arttırabilirim. Uzun bir süre kullanabileceğim içindeki kabloların kopma olasılığının az olduğu bir kulaklık istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kulaklığı biliyorum sanırsam Note 3 de vardı aynısını deneyimledim. Önerin için teşekkürler bir düşüneceğim.
Yırtıldığından dolayı bu kulaklığı kullanamadım pek ama büyük ihtimal bunu alacağım gerçekten çok kaliteli bir kulaklıktı benim için.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu kulaklığı biliyorum sanırsam Note 3 de vardı aynısını deneyimledim. Önerin için teşekkürler bir düşüneceğim.
Yırtıldığından dolayı bu kulaklığı kullanamadım pek ama büyük ihtimal bunu alacağım gerçekten çok kaliteli bir kulaklıktı benim için.
Evet klasik Samsung kulaklığı, S4’ten sonraydı zannedersem bir değişiklik yaptılar, basslar artırıldı kablo yassı değil normal hale geldi.

General Mobile hakkında bilgim yok. Daha önce memnun kaldıysanız bence onu alın :)

Arsek

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
50TL lik bir bütçem var biraz arttırabilirim. Uzun bir süre kullanabileceğim içindeki kabloların kopma olasılığının az olduğu bir kulaklık istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
eğer nazik kullanırım diyorsan bunu al ama nazik olamam diyorsan alma

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
Evet klasik Samsung kulaklığı, S4’ten sonraydı zannedersem bir değişiklik yaptılar, basslar artırıldı kablo yassı değil normal hale geldi.

General Mobile hakkında bilgim yok. Daha önce memnun kaldıysanız bence onu alın :)
Telefonun yanında veriyorlardı ses kalitesi baya tatmin etmişti beni dışarıdaki seside oldukça fazla kesiyordu (halen yedek pedleri duruyor:D)
Siz Samsung kulaklığı atınca direk benim eski kulaklık geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eğer nazik kullanırım diyorsan bunu al ama nazik olamam diyorsan alma

Genelde kulak içi kulaklığı bisiklet sürerken kullandığım için kabloları cebime veya çantama sıkıştırmak durumunda kalıyorum. Kablo kalitesi iyi midir?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
aslında o kadar nazik bi kulaklık değil yani biraz çektim kopmadı ama bi yere sıkışırsa kopar kablosu baya ince benimkinin içne azıcık su kaçmıştı bende belki tamir ederim diye açaya çalışırken bozdum içinde sünger varmış bekleseymişim düzelirmiş 1hafta kullanabilidm gerçekten iyi ses kalitesi vardı ama zaten kuponla bedavaya almıştım o yüzden pek koymadı

Telefonun yanında veriyorlardı ses kalitesi baya tatmin etmişti beni dışarıdaki seside oldukça fazla kesiyordu (halen yedek pedleri duruyor:D)

Genelde kulak içi kulaklığı bisiklet sürerken kullandığım için kabloları cebime veya çantama sıkıştırmak durumunda kalıyorum. Kablo kalitesi iyi midir?
pek iyi değil ama bi yere sıkıştırmadığın da sorun yok mesela masanın altında falan sıkıştırdığın anda kopar

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
aslında o kadar nazik bi kulaklık değil yani biraz çektim kopmadı ama bi yere sıkışırsa kopar kablosu baya ince benimkinin içne azıcık su kaçmıştı bende belki tamir ederim diye açaya çalışırken bozdum içinde sünger varmış bekleseymişim düzelirmiş 1hafta kullanabilidm gerçekten iyi ses kalitesi vardı ama zaten kuponla bedavaya almıştım o yüzden pek koymadı

pek iyi değil ama bi yere sıkıştırmadığın da sorun yok mesela masanın altında falan sıkıştırdığın anda kopar
Düşük bütçeli neredeyse bir çok kulaklığın kablo kalitesi hiç iyi değil. GM5 ile sizin attığınız arasında kaldım ikisininde kabloları baya küçük GM5 in kulaklığını fırlatmıştım kablosu kopmuştu :D

ve benim telefonda şöyle bir problem var jak hareket edince garip garip komutlar giriyor telefon
1624797337266.png

Sanırsam tekrar GM5 in kulaklığını alacağım.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Aynen, 50 TL için iyi seçenek. Bu bütçede önerilen çoğu modeli kullanmışımdır (C100SI da dahil), hepsinden daha çok beğendim.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri