Neler Yeni

51 randıman fındığı 24.5'a sattık normal mi?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,055
İsim
Mert Metshi
Bizde 400 kilosunu 25 den verdik 1000 kg daha var yükselir diye sakladık alan adamda 24.5 diyordu 25 den zor verdik

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam benim fındık üreticiliği ile alakam yok ama fındığı fazlaca tüketirim.

Size bir sorum olacaktı, dünyadaki fındık üretiminin büyük çoğunluğu bizde olmasına rağmen fındık neden çok ucuz değil de pahalı?

efay144

80+ Silver

Size bir sorum olacaktı, dünyadaki fındık üretiminin büyük çoğunluğu bizde olmasına rağmen fındık neden çok ucuz değil de pahalı?
Ona bakılırsa çayda en çok bizde üretiliyor ama pahalı veya Çukurovaya yazın gittiysen her yerin Ayçiçek olduğunu görürsün ve en çok kar ettirende Ayçiçektir ama yağı gene pahalı bunu pahalı yapan vergiler ve aracılar

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf

Çünkü elde edilmesi çok zahmetli bir şey. Tarlanın bakımına 1 yıl boyunca uğraşıyorsunuz ve ancak 1 yıl sonunda meyvesini alıyorsunuz. Tırpanıdır, ot ilacıdır, gübresidir, filiz almasıdır, amelesidir, harmanıdır derken çok büyük paralar harcanıyor elde etmek için, bu yüzden bu paralar aslında pahalı değil.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,055
İsim
Mert Metshi
Çünkü elde edilmesi çok zahmetli bir şey. Tarlanın bakımına 1 yıl boyunca uğraşıyorsunuz ve ancak 1 yıl sonunda meyvesini alıyorsunuz. Tırpanıdır, ot ilacıdır, gübresidir, filiz almasıdır, amelesidir, harmanıdır derken çok büyük paralar harcanıyor elde etmek için, bu yüzden bu paralar aslında pahalı değil.
bizden 25 e alıyorlar 80 e satıyorlar ama :(

Top Bottom