Neler Yeni

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
1657310268967.png

Marka: RUN Nutrition
Fiyat ve indirimler ödeme bilgileri başlığı altında var zaten.
@123kral14 'ün tavsiyesi ile aldım.

Neden ucuz?
  • Lansman fiyatı. Firma 4 temmuz itibari ile satışa başlamıştır.
  • Firma paketinden, kaşığına, shakerına kadar kendisi üretiyor.
  • Firmayı aradığımda bayram sonrası fiyatları yukarı yönlü güncelleyeceklerini belirttiler.
Güvenilir mi?

Firmanın kurucusu Ronnie Coleman isimli Mr. Olympia şampiyonunun ürünlerini getiren firmanın kurucusunun kardeşi.
Elpi Tekstil Spor Malzemeleri Plastik Kalıpçılık San. Ve Tic. Ltd. Şti. nin (Ronnie Coleman protein tozu ithalatçısı) kurucusunun kardeşi Yunus Emre Gaçti'nin kurduğu bir firmadır. Firmayı aradım ve 14 yıllık tecrübelerinin olduğunu iki kardeşin kurduğu şirket bağımsız da olsa tecrübelerinin ortak olduğunu formülasyonları bildiklerini söyledi. Tarım Bakanlığı tarafından onaylı, HAACP, Helal ve GMP sertifikalarına sahipler.

RUN Nut.'un üst firması ise Nutri Solve Kimya bilmem ne.

LinkedIN linkleri:

Ürün kaliteli mi?

Ürün içeriği aşağıdaki şekilde:

1657310788840.png

%57,50'lilik protein oranı bence bu fiyatta iyi. Buna ek olarak kreatin, BCAA ve taurin de içeriyor.

Umarım pişman olmam. @123kral14 ın deneyim, bilgi ve vücuduna güvendik.

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
Profil fotoğrafındaki kendisi değil biliyon demi :D

şahin doğan

80+ Platinum
Açıkçası güven vermedi, vücudun en önemli yapı taşlarından biri olan kaslar için bilindik, bir çok kişinin deneyip tecrübe edip bilgilerini paylaştığı bir ürünü tercih ederdim. Umarım pişman etmez.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Açıkçası güven vermedi, vücudun en önemli yapı taşlarından biri olan kaslar için bilindik, bir çok kişinin deneyip tecrübe edip bilgilerini paylaştığı bir ürünü tercih ederdim. Umarım pişman etmez.
SSN Command Quadro alacaktım. Ben de başta güvenemedim. 123'e sorular sordum trendyol yorumlarına baktım firmayı aradım.
Güvenmemin temeli şurası: Ronnie Coleman protein tozlarını (gayet de pahalı) ithal eden firmanın kurucusunun kardeşinin kurduğu firma.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hani trendyoldaki şu yorum beni etkiledi.
1657311443839.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yanlış anlamada ben senin sporcu besinleri hakkında bilginin yetersiz oldugunu düşünuyorum
Yetersiz olduğunu düşünmen çok normal. Çünkü öyle :D
Ama bazen beyninle değil cebinle düşünmek zorundasın

bypsiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Emirhan Toklu
SSN Command Quadro alacaktım. Ben de başta güvenemedim. 123'e sorular sordum trendyol yorumlarına baktım firmayı aradım.
Güvenmemin temeli şurası: Ronnie Coleman protein tozlarını (gayet de pahalı) ithal eden firmanın kurucusunun kardeşinin kurduğu firma.
SSN sağlam supp markalarından biridir. Bu tozun da ronnie coleman ile alakası olduğunu düşünmüyorum

WhoCares

80+ Gold
faydadan çok zarar görmede ben belirtmek istedim o markayı alacağına nesquik al iç daha faydalı benim gözümde :kizginpeepo:

şahin doğan

80+ Platinum
Ama bazen beyninle değil cebinle düşünmek zorundasın
Sağlığı riske atacak %0,000000001 bir durum varsa bile cebi düşünmemelisin 2 aylık yerine 1 aylık ek takviye al ama sağlıklı yaşa.
Şuan için bir sorun teşkil etmeyebilir ama ilerleyen yaşlarda zarar gören hücre ve hücre köklerinden dolayı ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kalabilirsin.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
Bu markayı alacağına git tavuğa yatır paranı hem daha fazla protein almış olursun hem de sağlıklı bir şekilde beslenirsin.

SekerBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
murat dedecim
Firmanın üretim yeri ve ayrıyetten ham madde kalitesine bakmak lazım.
Bi zararı olacagına sanmıyorum su gibi vücuttan geçer gider en kötü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,044
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom