Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,562
3 gündür kullanmış olduğum Run Nutrition marka Whey Protein ve BCAA ürünlerinde ilk izlenimlerimi yazacağım.
Öncelikle marka hakkında bilgi verelim.
Marka 4 temmuz 2022 itibari ile satış yapmaya başladı. @123kral14 önerisi ile hem Whey Protein hem de BCAA'sını aldım. Markanın kurucu firması olan Nutri Solve'un kurucusu Yunus Emre Gaçti'dir. Yunus Emre Gaçti'nin kardeşi Mitat Gaçti ise Elpi Tekstil Spor Malzemeleri Plastik LTD ŞTİ'nin kurucusu. Elpi 14 yıldır sektörde bulunup Ronnie Coleman protein tozlarını satmaktadır.
Satış destekten aldığım bilgiye göre Run Nutrition yeni bir marka olsa da kullandığı formülasyon 14 yıllık tecrübeye dayanmaktadır.
Ürün İçeriği
40 gr serviste
Ürün fiyatı 407 TL (-40 TL trendyol kuponu veya -75 TL satıcıyı takip et 75 TL kazan kuponu )
40 gr'da 23 gr olması kötü diyebilirsiniz ama fiyatı malum. Üstelik markanın bu (499 TL) ürününde 33 gr'da 23 gr protein var.
Ürün İçeriği
Ürün fiyatı: 249 TL (trendyol kuponla muponla düşer)
Tatları çok iyi. Özellikle çikolatalı aromalı olan baya iyi. Yani içtikçe içesi geliyor insanın. BCAA da aynı şekil. Kolalı aromalısını aldım ben. Sürekli içmek istiyorum.
Bunun yanında kas ağrılarım olmuyordu. Yani kasları yeterince kasamıyordum antrenmanda. Yani kasılma olmuyordu. 2 gündür kas ağrılarım var ve daha etkili olmuş gibi hissediyorum.
Dediğim gibi bunlar plasebo etkisi de olabilir ama fiziksel anlamda yapamayacağın bir şeyi yapabilmek plasebo değildir bence.
1-1.5 aylık kullanım sonucu kaç kg aldığımı da yazarım.
Öncelikle marka hakkında bilgi verelim.
Marka 4 temmuz 2022 itibari ile satış yapmaya başladı. @123kral14 önerisi ile hem Whey Protein hem de BCAA'sını aldım. Markanın kurucu firması olan Nutri Solve'un kurucusu Yunus Emre Gaçti'dir. Yunus Emre Gaçti'nin kardeşi Mitat Gaçti ise Elpi Tekstil Spor Malzemeleri Plastik LTD ŞTİ'nin kurucusu. Elpi 14 yıldır sektörde bulunup Ronnie Coleman protein tozlarını satmaktadır.
Satış destekten aldığım bilgiye göre Run Nutrition yeni bir marka olsa da kullandığı formülasyon 14 yıllık tecrübeye dayanmaktadır.
Whey Protein

Ürün İçeriği
40 gr serviste
- 23 gr protein
- 12,5 gr karbonhidrat
- 2,7 gr kreatin
- 400 mg L-Glutamin
- 600 mg taurin
- 300 mg BCAA

Ürün fiyatı 407 TL (-40 TL trendyol kuponu veya -75 TL satıcıyı takip et 75 TL kazan kuponu )
40 gr'da 23 gr olması kötü diyebilirsiniz ama fiyatı malum. Üstelik markanın bu (499 TL) ürününde 33 gr'da 23 gr protein var.
BCAA
Ürün İçeriği

Ürün fiyatı: 249 TL (trendyol kuponla muponla düşer)
TATTatları çok iyi. Özellikle çikolatalı aromalı olan baya iyi. Yani içtikçe içesi geliyor insanın. BCAA da aynı şekil. Kolalı aromalısını aldım ben. Sürekli içmek istiyorum.
ETKİ
Şimdi psikolojik etki diyebilirsiniz ama iki gün de aynısını yaşadım. Ben daha 1 ay 3 gündür spor yapan biriyim. Tüm vücut çalışıyorum. Şöyle ki toplam antrenmanım 50 ila 65 dakika arasında gidiyordu. Bu ürünleri iki gündür kullanıyorum. Antrenmanım 45 dk'ya düştü. Çünkü dinlenme sürem kısaldı. O kadar yoruluyordum ki daha 25. dakikadan 45 sn dinlenmem gerekirken 1 dakika 1.5 dakika dinleniyordum. Ama bu ürünleri kullandıktan sonra hareketler daha kolay gelmeye başladı. Nefesi başka yerimden almamaya başladım. Sonrasında spor içinde uykum geliyordu yorgunluktan. Bi de Adana 40 derece sevgili dostlar. Bu iki gündür o uykuyu hissetmedim. Yani hem ruhsal hem de bedenen yorgunluğum gitmişti.Bunun yanında kas ağrılarım olmuyordu. Yani kasları yeterince kasamıyordum antrenmanda. Yani kasılma olmuyordu. 2 gündür kas ağrılarım var ve daha etkili olmuş gibi hissediyorum.
Dediğim gibi bunlar plasebo etkisi de olabilir ama fiziksel anlamda yapamayacağın bir şeyi yapabilmek plasebo değildir bence.
1-1.5 aylık kullanım sonucu kaç kg aldığımı da yazarım.