Neler Yeni

515,89 TL'ye hem protein tozu hem BCAA aldım

şahin doğan

80+ Platinum
Hocam sonda şunu dediydim SSN in de şöyle bir ürünü var. Hemen hemen aynı. Fiyat oalrak da birbirlerine çok yakınlar. Lansman indirimiydi, iş bankası indirimiydi derken bu fiyatı normal bulduğumu söyledim.
Siz ne düşünüyorsunuz bu iki ürün hakkında run ve ssn in yani
Bu da indirimle 422 TL ye geliyi.
Şeker oranı çok yüksek ve protein oranıda az.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Şeker oranı çok yüksek ve protein oranıda az.
Hayır güven açısından sordum. SSN e güveniyorum ben de. Fiyat anlamında biri 407 biri 469 TL. Artı RUN fiyatlarını bayramdan sonra güncelleyecekmiş de. Yani birine güvenip de öbürüne güvenmemenin nedeni nedir? Sadece bilgi sahibi olmak için soruyorum.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Anne yemeği ile protein alanlar bu konuyu sessizce takip ediyor.
Hocam şeker oranı fazla gibi.
Fiyatına göre böyle bir şey olmasını da normal karşılayabiliriz.

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
co
Yani ben bu mesajı yazmaya başladıktan sonra günde 5 kg içtiğini öğrendim.
Link burada: https://www.sabah.com.tr/yasam/prot...-beyin-hucrelerini-oksijensiz-birakir-5634701

@şahin doğan @bypsiko @Covid19
Firmaya gece gece mesaj attım ve cevap verdi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunun yanında aynı içerikte 40 grlık ölçek ve şeker oranı yüksek bir ürün var ismi whey builder.
O da güvendiğiniz SSN 'in.
Yani o da 422 TL. Bunun lansman olduğunu düşünürsek bu fiyatın normal olduğunu da düşünebiliriz. @bypsiko
Yalan yok pek sık yemiyorum.

Bu öneri için teşekkürlerdi. Siz demeden önce de aklımdaydı. Hatta kutunun bitmesini beklemeyeceğim. 1 veya 2 hafta kullandıktan sonra doktora gidip kontrol ettireceğim.

Peki sorum şu: Şimdi internette protein tozundan felç kalıp hayatını kaybeden biri var. Onun kullandığı gibi değildir dimi? Yani sabah ın haberine göre o şahıs günde 5 kg içmiş ama ne bilim içimde bir kuşku oldu.
Valla kardeşim hiç bir firma gelipte ya bizim ürünümüzün içinde kreatin var saç döker demez.En doğrusu git internetten youtubeden sporculardan izle.Prof.Sporcuların %90-95'i genetiğinizde saç dökülmesi var ise kreatin kullanımı bu saç dökülmesini daha erken yaşlara çekebilir diye söylüyor ki araştırmalardada kreatin kullanan insanların DHT hormonunun arttığını ve bu sebeple saç dökülmesine yol açtığını söylüyor.Kreatin en mükemmel supplementlerden birisidir mükemmel güç verir ve kasa suyu toplar mükemmel hacim alırsın ben de kullanmak istiyordum ancak araştırdık sonra vazgeçtim çünkü genetik saç dökülmesi var ailemde

Valla ben felç kalan yamulan ölen birisini ne gördüm ne de duydum bilmiyorum ancak senin dediğin habere göre yorumlarsam gidipde 5kg protein tozu içersen olabilir bilemiyorum.Ancak uzun zamandır ben de kullanıyorum protein tozunu günlük 1 ölçek antremandan sonra olacak şekilde en son kan tahlili verdiğimde her şeyim normal çıkmıştı yaklaşık 2 ay önce,şimdi yakın zamanlarda gene vermeyi düşünüyorum.

Sylamorph

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Furkan Türk
Protein tozu yerine ağza 5 tane yumurta atmak daha iyi değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,046
Üyeler
164,605
Son üye
Eynar
Top Bottom