DA-MD2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Psu kötü diyen duymadım. Ama p1 killer ve bayram sistemi daha mantıklı zaten.Abla 5500tl ye gamegaraj almasın psudan dolayı kötü diyorlar
Psu kötü diyen duymadım. Ama p1 killer ve bayram sistemi daha mantıklı zaten.Abla 5500tl ye gamegaraj almasın psudan dolayı kötü diyorlar
Anakartı değiştirmesem ne değişir?Çok mu kötü?Değiştirmeden alırsam uygun olur benim için.75tl fark ile anakartı gigabyte b450m s2h yapabilirsin.
Pek şikayet görmedim, kardeşime de Gamegaraj'dan aldık. Bir sorun çıkmadı.
Ben gamegaraj dan sistem alınır mı? diye konu açmıştım yan hesabımda alınmaz psularına aigo mu aidomu ne yapıyomuş ama @ByEfe04 kankam da kullanıyo sorun yaşamadı ama ben çok bilmiyorum aigoyu o yüzden söyledimPSU kötü diyen duymadım. Ama p1 killer ve bayram sistemi daha mantıklı zaten.
Eğer oc yapmayacak isen kalsın anakart. Ama yapacak isen değiştir. Ben olsam hertürlü değiştirirdim 75tl pek bişey değil.Anakartı değiştirmesem ne değişir?Çok mu kötü?Değiştirmeden alırsam uygun olur benim için.
Zamanında şöyle bir konu açmıştım:Ben gamegaraj dan sistem alınır mı? diye konu açmıştım yan hesabımda alınmaz psularına aigo mu aidomu ne yapıyomuş ama @ByEfe04 kankam da kullanıyo sorun yaşamadı ama ben çok bilmiyorum aigoyu o yüzden söyledim
Tamam abla o zaman bu arada ilk defa kız ve bilgisayarı yanyana görüyorum twitch dışındaZamanında şöyle bir konu açmıştım:
Rehber - GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'dan sistem almalıyız?
Öncelikle selamlar, Forumdaki bir çok kişi GameGaraj sitesine ve hazır sistemlerine güvenmiyor. Bu konu içerisinde merak edilen bazı soruları cevaplayacağım. GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'a güvenmeliyim? Game Garaj, Türkiye'nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım...donanimarsivi.com
Yani yapmam heralde.Bilmiyorum zaten nasıl yapıldığını.Eğer oc yapmayacak isen kalsın anakart. Ama yapacak isen değiştir. Ben olsam hertürlü değiştirirdim 75tl pek bişey değil.
Ama yine de gigabyte alın. Asrocl olan maksimum r5 3600 uugun diyor @crazyreign .Yani yapmam heralde.Bilmiyorum zaten nasıl yapıldığını.
İlk değilsin. Ama konuyu da çok saptırmayalım.Tamam abla o zaman bu arada ilk defa kız ve bilgisayarı yanyana görüyorum twitch dışında
Kasayı değiştirmeye gerek var mı?Ama yine de gigabyte alın. Asrocl olan maksimum r5 3600 uugun diyor @crazyreign .
Yok.Kasayı değiştirmeye gerek var mı?