dost ayran
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,807
m2 ssd hocam benim koydugum daha hızlıdır diger ssd ler sata olarak geciyor daha yavasSSD düz gibi diğer SSDler kare pek fazla bir şey bilmiyorumda
m2 ssd hocam benim koydugum daha hızlıdır diger ssd ler sata olarak geciyor daha yavasSSD düz gibi diğer SSDler kare pek fazla bir şey bilmiyorumda
ben sistemi aldığım zaman bilgisayar mühendisine taktırmayı ve kurdurmayı düşünoyrum.bu parçalar bibiriyle uyuşurmu?ve valorant gibi oyunları kaldırırmım2 ssd hocam benim koydugum daha hızlıdır diger ssd ler sata olarak geciyor daha yavas
kaldirir pc parcalaı birlestirirken adam parca calmasin dikkat edinben sistemi aldığım zaman bilgisayar mühendisine taktırmayı ve kurdurmayı düşünoyrum.bu parçalar bibiriyle uyuşurmu?ve valorant gibi oyunları kaldırırmı
segatte sabit diskin yorumlarına baktığımda fazla ses çıkarıyor cızırtılar geliyor kargo sağlam gelmedi gibi yorumlar var.güvenmelimiyim?kaldirir PC parcalaı birlestirirken adam parca calmasin dikkat edin
guvenilir bi saticidan alin hocam seagtae biraz sesli calisir o kadar da degil ama kendim kulanıyorum 2tb modelini cok mevnunun ve performanslı siz bana link atin ben bakarim saticiyasegatte sabit diskin yorumlarına baktığımda fazla ses çıkarıyor cızırtılar geliyor kargo sağlam gelmedi gibi yorumlar var.güvenmelimiyim?
notebookyedekparça diye bir satıcıguvenilir bi saticidan alin hocam seagtae biraz sesli calisir o kadar da degil ama kendim kulanıyorum 2tb modelini cok mevnunun ve performanslı siz bana link atin ben bakarim saticiya
guvenilir gibi degil hocam qp bilisim gibi yerlerden alinnotebookyedekparça diye bir satıcı