5300 tl ye rx560 alabilirsin anca ben apu alacağım 4300 tl ye r5 3400 g li ram 16 falanMerhabalar.Benim 5300 5400tl bütçem var. Bu bütçede bütün para ile ekran kartlı bir sistem mi almak daha mantıklı olur yoksa 4k civarlarında apu alıp kalan para ile sonradan ekleme yapmak mı daha mantıklı olur.
5 k civarına bulursanda tüm parçaları ölü olacaktırGtx1650li sistemler var bu fiyata
Ben olsam ileriye dönük tüm parçaları iyi alırdım oda apu olarak gözüküyor ayrı ayrı toplayınca 4 k game garajda pollux 3 apu kişileştir 4.3 k5 k civarına bulursanda tüm parçaları ölü olacaktır
1660 s diye biliyorumRyzen 5 3400G işlemciye maximum hangi ekran kartı takılır bilginiz var mı acaba?
Bir ara 5.5K'ya 1650'li sistem görmüştüm bence karne indirimini bekleyip ekran kartlı sistem alabilirsin.Merhabalar.Benim 5300 5400tl bütçem var. Bu bütçede bütün para ile ekran kartlı bir sistem mi almak daha mantıklı olur yoksa 4k civarlarında apu alıp kalan para ile sonradan ekleme yapmak mı daha mantıklı olur.
Haziran gibi olabilir sanırım veya TemmuzHocam karne indirimleri ne zaman oluyor acaba.