kurulumdan yana derdim yok her türlü ekipmana sahibim kurulum konusunda rahatım ama bu kadar fiyat vermeye değer mi? bütçem var ama yoğun masabaşında olmayacağım yani![]()
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - ÇamFiyatı, Yorumları - Trendyol
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Gayet şık, pratik kuruluma sahip ve 34 inç monitör, kasa, ses sistemi vb. ürünlerim masanın üzerinde olmasına rağmen çok memnunum. Sadece şuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Kullanacağın monitörün ayakları benimki gibi büyükse mouse pad'in bir kısmı ile çakışıyor. Rahatsız edecek seviyede olmadığı için değiştirme ihtiyacı duymadım.
bazı ürünler var metal gibi ama bakır kadar yumuşak ve kırılgan bu da o şekil mi yoksa kalın demir mi kullanılmış? Sağa sola kolayca oynatılabiliyor mu yoksa çakılı mı?![]()
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Gayet şık, pratik kuruluma sahip ve 34 inç monitör, kasa, ses sistemi vb. ürünlerim masanın üzerinde olmasına rağmen çok memnunum. Sadece şuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Kullanacağın monitörün ayakları benimki gibi büyükse mouse pad'in bir kısmı ile çakışıyor. Rahatsız edecek seviyede olmadığı için değiştirme ihtiyacı duymadım.
https://www.minarmobilya.com/urun/ceramical-calisma-masasi-120-atlantik-cam bu site güvenilir mi? 120cm alınır mı ne dersin bilgin var mı hocam az yer kaplasa daha iyi olur benim için![]()