Neler Yeni

539 TL'ye bu masa alınır mı???

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
ismail sağlam
1731772190137.png
idareten pc için masa lazım 60 cm derinlik 80 - 120cm arası genişlik beni götürür fiyatı cazip olsa yeter bu alınır mı tavsiyelerinizibekliyorum

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Emre Şanda

Bu ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Gayet şık, pratik kuruluma sahip ve 34 inç monitör, kasa, ses sistemi vb. ürünlerim masanın üzerinde olmasına rağmen çok memnunum. Sadece şuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Kullanacağın monitörün ayakları benimki gibi büyükse mouse pad'in bir kısmı ile çakışıyor. Rahatsız edecek seviyede olmadığı için değiştirme ihtiyacı duymadım.

ekrem imaro

80+ Bronze
bu masayı yıllardır kullanıyorum. üzerine monitör klavyeyi koyunca pek yer kalmıyor ve çok zorlamasanda sallanıyor. ben de idarilik diye almıştım ama 4 yıldır kullanıyorum,sallanmasına falan alıştım

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu ürünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. Gayet şık, pratik kuruluma sahip ve 34 inç monitör, kasa, ses sistemi vb. ürünlerim masanın üzerinde olmasına rağmen çok memnunum. Sadece şuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Kullanacağın monitörün ayakları benimki gibi büyükse mouse pad'in bir kısmı ile çakışıyor. Rahatsız edecek seviyede olmadığı için değiştirme ihtiyacı duymadım.
kurulumdan yana derdim yok her türlü ekipmana sahibim kurulum konusunda rahatım ama bu kadar fiyat vermeye değer mi? bütçem var ama yoğun masabaşında olmayacağım yani

PANTÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Burak Taşdemir

bazı ürünler var metal gibi ama bakır kadar yumuşak ve kırılgan bu da o şekil mi yoksa kalın demir mi kullanılmış? Sağa sola kolayca oynatılabiliyor mu yoksa çakılı mı?

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

https://www.minarmobilya.com/urun/ceramical-calisma-masasi-120-atlantik-cam bu site güvenilir mi? 120cm alınır mı ne dersin bilgin var mı hocam az yer kaplasa daha iyi olur benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,854
Üyeler
164,923
Son üye
Rexol
Top Bottom