- Konu Sahibi Konu Sahibi
14400F ile 7600 I karşılaştıramazsın ölü soket işlemci almışsın.bende alalı 3 hafta olmuştur rtx 4060 ti ekran kartı intel i5 14400f işlemci 32 gb ram asus prime h610m-k4
14400F ile 7600 I karşılaştıramazsın ölü soket işlemci almışsın.bende alalı 3 hafta olmuştur rtx 4060 ti ekran kartı intel i5 14400f işlemci 32 gb ram asus prime h610m-k4
Hele şükür sonunda almışsın ben de bu hafta içinde almaya çalışacağımAlıntıyı görüntüle
Bu sistemin ramleri fotodaki gibi özelleştirip bu fiyata aldım sizce iyi mi oldu iptal mi edeyim cok beğendim ben fikirlerinizi bekliyorumESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
neden? 49dan alamadım üzgünüm halaAldım da iptal edesim var
Kervana hoş geldiniz hocam, almayı düşünüyor musunuz ? 11 Kasım işi düşündürmüyor değil ama bu hafta içi alasımda var karar veremedim.neden? 49dan alamadım üzgünüm hala
9800e sonra geçilir daha bence erken biraz kaymağını yesin piyasanın, şahsen ben öyle yapacağımParça kalitesi hoşuma gitmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
4080S i böyle bi kombinasyona emanet edemezsin özelleştirirsin de sağlam özeleştirince 80 i buluyor bence gerek yok ben bunu beğendim ha diyorum 9800x3f çıkışını bekleyip 7800x3d mi alayım?
herşeyi hazırladım, pahalandı, bekliyorum 11.11i bakalım neler gelecek, olmadı komple beyaz sistem toplayacağım hazırladım listeyiKervana hoş geldiniz hocam, almayı düşünüyor musunuz ? 11 Kasım işi düşündürmüyor değil ama bu hafta içi alasımda var karar veremedim.
Benim korkum tekrar ram stoğunun bitmesi, bu sistem hala muadillerine göre uygun sayılır sizce indirime girer mi? Neredeyse 1 hafta var stok biter diye korkuyorum.9800e sonra geçilir daha bence erken biraz kaymağını yesin piyasanın, şahsen ben öyle yapacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
herşeyi hazırladım, pahalandı, bekliyorum 11.11i bakalım neler gelecek, olmadı komple beyaz sistem toplayacağım hazırladım listeyi
indirim umuyoruzBenim korkum tekrar ram stoğunun bitmesi, bu sistem hala muadillerine göre uygun sayılır sizce indirime girer mi? Neredeyse 1 hafta var stok biter diye korkuyorum.
7600x daha iyi olur işlemci olarakTestleri seyrettim gayet iyi oynatıyor 2K da teşekkürler düşüncen için
12gb ekran kartı istemiyorumAMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7800X3D-MSI RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC-B650M-B-32GB RAM-1TB SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comMesaj otomatik birleştirildi:
şöyle bişey de var sana atmış mıydım hatırlamıyorum
Sağol dostumhayırlı olsun sonunda almışsın pc
Vallahi iptal ettim bekledik bu kadar 1-2 hafta daha bekleyeyim aklım çok karıştı vok tan çok manyak sistemler geliyor şu sıra umarım 4070 Süper veya 4070 Ti Süper kitlesine de bi hamle yapılır.hayırlı olsun sonunda almışsın pc