hocam sistemin en iyisi olması için çabalıyorum ileride e spor değilde yayın odaklı gitmeyi düşünüyorum 280 hz asusum var elimdee sporcu değilsen gerek yok
bence 2k 240hz monitör alın çok daha iyi olur.hocam sistemin en iyisi olması için çabalıyorum ileride e spor değilde yayın odaklı gitmeyi düşünüyorum 280 hz asusum var elimde
2.monitör olarak
hocam 2k genelde çok oynamayı tercih etmiyorum çok bir farklılık oluyor mu 1080p ile ?bence 2k 240hz monitör alın çok daha iyi olur.
kesin olarak verirmi 540fps falan ?
o fpsi cs valoda alırsınız zaten başka oyunda zorhocam 2k genelde çok oynamayı tercih etmiyorum çok bir farklılık oluyor mu 1080p ile ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kesin olarak verirmi 540fps falan ?
verir rahatlıkla videosu var sistemin izleyebilirsinizyok başka oyun değil genelde işte valo cs apex falan oynuyorum diğer oyunlarda 60fps üstü verir mi ?
Kankam o monitör gün geçtikçe fiyatı düşüyor talep yok.Bende 540 alcaktim vazgectim çok araştırdım yani o hz de oynamak için 4090 ekran kartı alıcaksın ve en düşük grafik ayarlarinda oynarım sorun değil diyorsan alabilirsin.Ama adama koyuyor be knk en kral sistemi döşeyip en düşük kalitede oynamak bana garip geliyor.Onun yerine Asus 360 Hz ve 2k monitör al alayına sapla geç.Asusda almam diyorsan benq 360 Hz al.Bide csde ping sorunu var ne kadar iyi oynarsak olalım rakip her zaman bizden 2-0 önde.Merhabalar arkadaşlar ben asus veya alienware 500 hz 540hz gibi bir değerde monitör alacağım bunun için hazır sistem öneriniz var mı ? Aylık 9k öderim 12 taksit
anladım bu açıklamandan dolayı teşekkür ederim ozaman 360hz alıp geçiyorum 2566k mıydı neydi onu alsam olur mu nasıl biliyor musun ?Kankam o monitör gün geçtikçe fiyatı düşüyor talep yok.Bende 540 alcaktim vazgectim çok araştırdım yani o hz de oynamak için 4090 ekran kartı alıcaksın ve en düşük grafik ayarlarinda oynarım sorun değil diyorsan alabilirsin.Ama adama koyuyor be knk en kral sistemi döşeyip en düşük kalitede oynamak bana garip geliyor.Onun yerine Asus 360 Hz ve 2k monitör al alayına sapla geç.Asusda almam diyorsan benq 360 Hz al.Bide csde ping sorunu var ne kadar iyi oynarsak olalım rakip her zaman bizden 2-0 önde.
Kankam sana net nesnel bilgi veriyorum tercih sana kalmış.anladım bu açıklamandan dolayı teşekkür ederim ozaman 360hz alıp geçiyorum 2566k mıydı neydi onu alsam olur mu nasıl biliyor musun ?