max bütçeyi yazdım ben oraya ve itopya sinerji veya vatan olsa iyi olur ...bu sistemi tavsiye ederim youtubede oyun testleri var kolay gelsinCorax Bronze | Intel i3-13100F | 2 x 8 GB DDR4 | Asus RX 7600 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
5600 tl ama yinede sen bilirsinmax bütçeyi yazdım ben oraya ve itopya sinerji veya vatan olsa iyi olur ...
bende biliyorum neyin ne olduğunu ama itopyada ya vatanda daha iyi ürünleri yakalamak yani mesela bundan 5 4 ay önce rtx 2060 lı 5200tl ye sistem vardı yani demek istediğim bu fiyata daha daha iyisini bulmak attığınız sistem güzel ve cidden fiyatı ucuz ama ben sistemi çoktan buldum https://www.itopya.com/hermes-g3560...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ ayriyetten oynayacağım oyun f.c primal rainbow six s. csgo ve resident evil 2 cidden bu oyunlar için 5400tl fazla mı onu karar veremedim ztn ekipmanları boşverip sunduğum bütçe bu yani normalde 5000tl idi 1650super fln düşündüm ama kararsızım hala5600 tl ama yinede sen bilirsin