Neler Yeni

549TL M2Ssd

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Toshibanin alt markası kioxia diye yaz ana sayfasına bak
burada gerçekten haklı olmaya mı çalışıyorsun? bir firma asla kendi ürününü kötülemez OCZ serisinde de aynıydı ben önermiyorum. Kioxia çıkalı max 4 ay oldu bu yüzden yeni ürünleri almak biraz saçma olur.Eğer bir kronik sorun olursa olan alıcıya olacak kendisini kanıtlamış bir ssd alması daha mantıklı olacaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 aydır kullanıyorum.Vaat ettiği değerleri verebiliyor, sağlığı hala %100.Aynı vakitte OCZ alan arkadaşımın sağlığı %91. Yeni piyasaya sürülmedi.Sadece yenilendi ve ismi değişti.Sen tavsiye etme ama ezber konuşmadan objektif ol.
Yeni bir çıkan ürünü kötülemedim ne olur ne olmaz mantığı ile konuşuyorum? Çünkü bu toshiba markası ssdlerde biraz sorun yaşadı. Bu yüzden alınmasını önermedim. Ama sorunun olmadığı kanıtlanırsa neden alınmasın?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
burada gerçekten haklı olmaya mı çalışıyorsun? bir firma asla kendi ürününü kötülemez OCZ serisinde de aynıydı ben önermiyorum. Kioxia çıkalı max 4 ay oldu bu yüzden yeni ürünleri almak biraz saçma olur.Eğer bir kronik sorun olursa olan alıcıya olacak kendisini kanıtlamış bir SSD alması daha mantıklı olacaktır.
Doğru alt markası diye iyi olacak hali yok tabi OCZ serisinin durumunu herkes biliyor.Benim demek istediğim bir seri yüzünden markayı önermemek doğru değil.Ben deneyimlerime göre Kioxia serisini tavsiye ederim.

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Doğru alt markası diye iyi olacak hali yok tabi OCZ serisinin durumunu herkes biliyor.Benim demek istediğim bir seri yüzünden markayı önermemek doğru değil.Ben deneyimlerime göre Kioxia serisini tavsiye ederim.
sadece ocz değil tr200 serisinde bir sorun yaşandınğı için önermiyorum ama hatalar düzeltildiyse neden alınmasın?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sadece ocz değil tr200 serisinde bir sorun yaşandınğı için önermiyorum ama hatalar düzeltildiyse neden alınmasın?
Ben kioxia'yı 3 aydır kullanıyorum dediğim gibi herhangi bir sorun yok şu anlık.Ama tavsiye etmem için daha erken olabilir.Almadan yabancı forumlarda araştırmasını yapmıştım.Eski sorunların bu seride olmadığından bahsediyorlar.Benim de görüşüm şu anlık bu yönde.Şöyle bir durum daha var ben güzel bir indirimle almıştım.Takdir alan kişinin ben toshibada sadece bu seriyi öneriyorum.Aynı bütçelere başka markalar da var.Orta yolu bulduğumuzu farzediyorum 👌

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
Ben kioxia'yı 3 aydır kullanıyorum dediğim gibi herhangi bir sorun yok şu anlık.Ama tavsiye etmem için daha erken olabilir.Almadan yabancı forumlarda araştırmasını yapmıştım.Eski sorunların bu seride olmadığından bahsediyorlar.Benim de görüşüm şu anlık bu yönde.Şöyle bir durum daha var ben güzel bir indirimle almıştım.Takdir alan kişinin ben toshibada sadece bu seriyi öneriyorum.Aynı bütçelere başka markalar da var.Orta yolu bulduğumuzu farzediyorum 👌
haklısın.

Top Bottom