kaanji 80+ Bronze Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 1,185 Dahası Reaksiyon skoru 344 İsim Kaan 9 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 RevenKalr yazmış: Rtx kapalı Devamı için tıklayın... rtx açık en yüksek kalitede oynuyorum ben fsr falanda açmıyorum normal bence rtx bu oyunda çok etki ediyor binanın yansımaları falan hoş duruyor
RevenKalr yazmış: Rtx kapalı Devamı için tıklayın... rtx açık en yüksek kalitede oynuyorum ben fsr falanda açmıyorum normal bence rtx bu oyunda çok etki ediyor binanın yansımaları falan hoş duruyor
RevenKalr 80+ Gold Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 9,623 Dahası Reaksiyon skoru 4,247 İsim Eren Bayram Instagram er3nbayram Discord revengeess 9 Ekim 2023 #15 kaanji yazmış: rtx açık en yüksek kalitede oynuyorum ben fsr falanda açmıyorum normal bence rtx bu oyunda çok etki ediyor binanın yansımaları falan hoş duruyor Devamı için tıklayın... Rtx cok da birsey degistirmiyor bence, far kapali en yuksek ayarlarda 100 civari oynamak daha mantikli
kaanji yazmış: rtx açık en yüksek kalitede oynuyorum ben fsr falanda açmıyorum normal bence rtx bu oyunda çok etki ediyor binanın yansımaları falan hoş duruyor Devamı için tıklayın... Rtx cok da birsey degistirmiyor bence, far kapali en yuksek ayarlarda 100 civari oynamak daha mantikli
kaanji 80+ Bronze Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 1,185 Dahası Reaksiyon skoru 344 İsim Kaan 11 Ekim 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 RevenKalr yazmış: Rtx cok da birsey degistirmiyor bence, far kapali en yuksek ayarlarda 100 civari oynamak daha mantikli Devamı için tıklayın... Cam binaların yansıması fena oluyor
RevenKalr yazmış: Rtx cok da birsey degistirmiyor bence, far kapali en yuksek ayarlarda 100 civari oynamak daha mantikli Devamı için tıklayın... Cam binaların yansıması fena oluyor