Lewis Hamilton
80+ Bronze
Hocam ekran kartına basılmış bir sistem isterse B450 alabilir 500TL artıyorhocam sırf oc değil a serisi anakart eski bir seri
Hocam ekran kartına basılmış bir sistem isterse B450 alabilir 500TL artıyorhocam sırf oc değil a serisi anakart eski bir seri
Bu sistem nasıldır:https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-1-PC-hocasi-gaming-PC-fiyati-45603/
Kasayı degiştirdim sadece:
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Kasa
Bu sistem nasıldır sizin başka sistem tavsiyeleriniz varmı hazır sistem olsun lütfen ince hesaptan bakarmısınız kulaklık hediyesi varda.
alma sakın gaming gen tr den ben pc aldım parçasını bozuk gönderdilerEyer üstüne daha koyabilirsen bu
ModArt PC-MA1 / AMD RYZEN 5 3500X / ASUS TUF GTX 1650 D6 4GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
ModArt PC tarafından hazırlanan MA1 isimli bu hazır gaming sistem sizlere ASUS GTX 1650 4GB ekran kartı ile sunuluyor. NVIDIA GTX1650 4GB ekran kartı AMD’nin 3.Nesil Ryzen 5 3500X işlemcisi ile uyumlu bir şekilde çalışarak sizlere fiyat performans odaklı bir bilgisayar sunmamızı sağlıyor.www.gaming.gen.tr
hocam yapılırda o fiyata daha iyi sistemler varHocam ekran kartına basılmış bir sistem isterse B450 alabilir 500TL artıyor
Sen ha benden önce bide, kaşınma (!)işlemciyi r3 3100 yapAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
rami 16 gb
ekran kartınıda 1660 super yap tertemiz sistem
fakat genede daha iyisini bulabilirsin
Donanım Arşivi'nin en son yaptığı sistem zaten 5500 TL civarı idi.Şimdi stoklar bitmiş,stoklar yenilendiğinde hala kasa almadıysanız ona da bakmanızı tavsiye ederim.Yeni sistemi beklerim evet ama fiyatı 5500 TL olmalı
depolamayı söylemeyi unuttum ya ne güzel senin yerine geçiyorduk da neyse artık bir dahaki sefereAlıntıyı görüntüleAquarius 5A - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
+Farklı siteden depolama
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen ha benden önce bide, kaşınma (!)
Bir bakayım ben bu sistemeAlıntıyı görüntüleAquarius 5A - Game Garaj
+Farklı siteden depolama
SSD Swordfish ya da WD Green alın en komiği de GT 1050 TI‘ın 400 TL ucuz olması xd. Geri kalanı güzel gibi. Ama F/P midir bilmem sistem iyi sadece.Bu sistem nasıldır:https://www.incehesap.com/pch-f-class-1-1-PC-hocasi-gaming-PC-fiyati-45603/
Kasayı degiştirdim sadece:
Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W 80+ Midi-Tower Tempered Glass Kasa
Bu sistem nasıldır sizin başka sistem tavsiyeleriniz varmı hazır sistem olsun lütfen ince hesaptan bakarmısınız kulaklık hediyesi varda.
Teşekkürler bakayım ben hocam.Donanım Arşivi'nin en son yaptığı sistem zaten 5500 TL civarı idi.Şimdi stoklar bitmiş,stoklar yenilendiğinde hala kasa almadıysanız ona da bakmanızı tavsiye ederim.
bak üstelik gamegaraj sistemleri 3 günde yolluyor İncehesap ise 10 günde falan itopyada aynı şekildeBir bakayım ben bu sisteme
Hocam site güvenilir mi?.Alıntıyı görüntüleAquarius 5A - Game Garaj
+Farklı siteden depolama
Sizce güvenilir site mi hocam.bak üstelik gamegaraj sistemleri 3 günde yolluyor İncehesap ise 10 günde falan itopyada aynı şekilde