Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Güvenilir.Hocam site güvenilir mi?.
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence güvenilir sistem mi hocam.
Güvenilir.Hocam site güvenilir mi?.
kesinlikle güvenilir hocam üstelik bende bu siteden 1 2 hafta içerisinde alıcam bayadır araştıram yapıyrum gayet güvenilir merak etmeHocam site güvenilir mi?.
orası tamamen yanlış dostum merak etme orası yanlış gösteriyorHocam şu kısımda fps degerleri biraz az geldi bana ama yüksek ayarlar ben orta ayarlarda oynarım ama yine de sorayım.
Oyun içi tüm grafik ayarların yüksek düzeydeki ortalama sonuçlardır.
PUBG
50 FPS
CS:GO
170 FPS
Battlefield V
60 FPS
GTA V
50 FPS
Fortnite
55 FPS
Apex Legends
55 FPS
Nasıl fps degerleri en yüksek ayarlarda ben bellek i 16 gb 3000 mhz yaptım fps degişimi olurmu fps artarmı onun dışında bir degişiklik yapmadım o zman bunu almalıyım.
buraya bakabilirsinHocam şu kısımda fps degerleri biraz az geldi bana ama yüksek ayarlar ben orta ayarlarda oynarım ama yine de sorayım.
Oyun içi tüm grafik ayarların yüksek düzeydeki ortalama sonuçlardır.
PUBG
50 fps
CS:GO
170 fps
Battlefield V
60 fps
GTA V
50 fps
Fortnite
55 fps
Apex Legends
55 FPS
Nasıl fps degerleri en yüksek ayarlarda ben bellek i 16 gb 3000 mhz yaptım fps degişimi olurmu fps artarmı onun dışında bir degişiklik yapmadım o zman bunu almalıyım.
Teşekkürler ben işlemciyi ryzen 5 2600 yaptım biraz fiyatı aştık ama ne yapalım gta 5 için aşacagız.orası tamamen yanlış dostum merak etme orası yanlış gösteriyor
buraya bakabilirsin
sadece oyun oynicaksanız r3 3100 kalsın daha iyi fakat render falan yapıcaksanız r5 2600 alın onun dışında netac önerilmiyorNetac N535S 480 gb 560/520 mbs 2.5 SATA (ssd si nasıldır)
Teşekkürler ben işlemciyi ryzen 5 2600 yaptım biraz fiyatı aştık ama ne yapalım gta 5 için aşacagız.
ssd yi degiştireyimmi yani hocam.sadece oyun oynicaksanız r3 3100 kalsın daha iyi fakat render falan yapıcaksanız r5 2600 alın onun dışında netac önerilmiyor
bence değiştirme şansınız varsa başka bir siteden apancer ssd alınssd yi degiştireyimmi yani hocam.
Sonradan birleştiremem ama bu kalsa büyük bir sıkıntı yaşarmıyım hocam.bence değiştirme şansınız varsa başka bir siteden apancer ssd alın
bence yaşamazsın bende değiştirmeden alıcamSonradan birleştiremem ama bu kalsa büyük bir sıkıntı yaşarmıyım hocam.