Oyun performansında G95 yongası daha iyi diye biliyorumHocam aynı bütçede 720g işemcili bir telefon mu alsam daha iyi olur sence çünkü pil kullanım verimliliği 720g nin daha yüksek ve çok çok az daha güçlü p95 den
Oyun performansında G95 yongası daha iyi diye biliyorumHocam aynı bütçede 720g işemcili bir telefon mu alsam daha iyi olur sence çünkü pil kullanım verimliliği 720g nin daha yüksek ve çok çok az daha güçlü p95 den
720g daha iyiOyun performansında G95 yongası daha iyi diye biliyorum
Derdim oyun değilde ilerleyen senelerde kasma donma yapmasın gündelik işlerde o yüzden sordum 5000 batarya 30 w hızlı şarj olayı baya iyi galiba bunu alıcam hocam sağol kabul edilirse en iyi cevap olarak raporlucamOyun performansında G95 yongası daha iyi diye biliyorum
Sitelerde öyle demiyor720g daha iyi
720g daha iyi
p95 daha fazla güç tükettiği için anlamsız olmazmı amaSitelerde öyle demiyor
ha pardon ben p95 diye okudum özür dilerim
Mediatek Helio G95 vs Qualcomm Snapdragon 720G : Aralarındaki fark nedir?
Mediatek Helio G95 ile Qualcomm Snapdragon 720G arasındaki fark nedir? Genel performanslarını ve mobil iÅlemci sıralamasında hangisinin daha iyi olduÄunu öÄrenin.versus.com
Hocam işlemci g95 ve evet g95 de 720g den fazla güç tüketiyor ama oyun oynama amacım pek yok hemde 30w hızlı şarj var şarj hızlı bitse de hemen dolucak ztn yardımın için sağolp95 daha fazla güç tükettiği için anlamsız olmazmı ama
telefonda PUBG mobile ve genshin impact dışında ağır oyunda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
ha pardon ben p95 diye okudum özür dilerim
önemli değilHocam işlemci g95 ve evet g95 de 720g den fazla güç tüketiyor ama oyun oynama amacım pek yok hemde 30w hızlı şarj var şarj hızlı bitse de hemen dolucak ztn yardımın için sağol
Oneplus N10 5G alabilirsin.5500 TL bütçem var f/p bir telefon arıyorum film oyun vb için kullanıcam
Mesaj otomatik birleştirildi: