Vergisiz Telefon Önerisi Hakkında Yardım

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
9500
Merhaba biliyorsunuz devlet üniversite öğrencilerine vergisiz telefon hakkı sunuyor ve ben de Casper Via X40 modelini beğendim. Birincisi, vergisiz telefon kapsamına bu telefon giriyor mu? Alışveriş sitelerinden alsak sorun olur mu? Bana F/P bir telefon önerir misiniz?

Merhaba biliyorsunuz devlet üniversite öğrencilerine vergisiz telefon hakkı sunuyor ve ben de Casper Via X40 modelini beğendim. Birincisi, vergisiz telefon kapsamına bu telefon giriyor mu? Alışveriş sitelerinden alsak sorun olur mu? Bana F/P bir telefon önerir misiniz?
Casper alma sakın. Samsung A16'nın fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz. Eğer bekleyemem diyorsanız:
Casper'ı RAM dışında her alanda tokatlar.

Redmi 13 pro 13 düz bakabilirsin

m34 en iyisi ama baya zam yemiş fiyatı düşerse benim terchim m34 olur

Casper alma sakın. Samsung A16'nın fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz. Eğer bekleyemem diyor
Casper alma sakın. Samsung A16'nın fiyatının düşmesini bekleyebilirsiniz. Eğer bekleyemem diyorsanız:

Bu attığım Casper vergisiz telefon kapsamına girermi peki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,921
Üyeler
187,119
Son üye
Mehmet256
Geri