https://app.hb.biz/aOGT9QfMUko8 4070 li sistem al msi mis gibi
Yani kaliteden ödün vermez mesela böyle yüksek bütçeye kaliteli marka önermek gerekli sorun yaşamasınhttps://app.hb.biz/aOGT9QfMUko8 4070 li sistem al msi mis gibi
Yapma dostum F15 kullaniyorum tasarımı mükemmel (bana göre)ASUS'un tasarımları berbat. TUF serisi göz kanatıyor resmen.
Kaynak var mıEkran sorunu yaşayanlar varmış ayrıca laptop konusunda pek iyi değil diyorlar ama siz bilirsiniz
Ekranı fiyatıne göre çok kötü. Asus tuf bunun üzerinden atlar kalite konusundahttps://app.hb.biz/aOGT9QfMUko8 4070 li sistem al msi mis gibi
Hocam aklımı okudun. Açtığım konu 6 sayfa oldu ama insanlar bir türlü anlaşamadı cidden.Hp alinmaz acer alinmaz asus alinmaz LA BİZ NE ALACAZ GARDAŞ TOGGMU
Öyle. Lenovo şuan sağlıklı nadir markalardan birisi.Hocam aklımı okudun. Açtığım konu 6 sayfa oldu ama insanlar bir türlü anlaşamadı cidden.Gaming laptop almak ne kadar problemliymiş arkadaş her bir marka bi yerden cortluyor?
![]()
ya reis ben aslında arkadaş için açtım bu öneri konusunu kendim de iş laptop almaya gelince hangi marka nedir bir b*k anlamam afedersin. Şu 57k lık asusu gönderdim bana diyor ki amd ısınmaz mı diyor. Evinde şömineli soba olacak sanıyor laptop. Ne kadar ısınır o amd?Asus alınır la en iyi marka o kadarda değil
AMD işlemciler Intellerden soğuk çalışıyor artık.ya reis ben aslında arkadaş için açtım bu öneri konusunu kendim de iş laptop almaya gelince hangi marka nedir bir b*k anlamam afedersin. Şu 57k lık asusu gönderdim bana diyor ki amd ısınmaz mı diyor. Evinde şömineli soba olacak sanıyor laptop. Ne kadar ısınır o amd?
şu önerilen asus laptopun amd işlemci üzerinde soğutma performansı ne olur hocam sizce? Arkadaşa artık *AMD İŞLEMCİLER ISINIYO BROOO* diye hangi cahil dediyse bilmiyorum da yatıp kalkıp amd işlemciler ısınıyor diyor.AMD işlemciler Intellerden soğuk çalışıyor artık.
Hangi ASUS?şu önerilen asus laptopun amd işlemci üzerinde soğutma performansı ne olur hocam sizce? Arkadaşa artık *AMD İŞLEMCİLER ISINIYO BROOO* diye hangi cahil dediyse bilmiyorum da yatıp kalkıp amd işlemciler ısınıyor diyor.
Hangi ASUS?
Isınıyor fakat işlemciden değil. Soğutma sisteminden dolayı ısınıyor. Intel versiyonları daha çok ısınıyor.Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming A15 8.Nesil Ryzen 9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu 4070 li asus hocam.
Isınma sorunu aslında laptoba bağlı yani MSI bu konuda iyi çok çok içini rahatlatmak istiyorsa laptop soğutucuda alsın keyfine baksın 500tlye orta seviye bı tane bulur ama MSI ısınmazya reis ben aslında arkadaş için açtım bu öneri konusunu kendim de iş laptop almaya gelince hangi marka nedir bir b*k anlamam afedersin. Şu 57k lık asusu gönderdim bana diyor ki amd ısınmaz mı diyor. Evinde şömineli soba olacak sanıyor laptop. Ne kadar ısınır o amd?