Çözüldü✓ 55000 TL'ye kadar laptop önerisi?

Laptoplar için değerlendirilen kriterlerden biri de budur. Mobil olması bunu gerektirir. İşlemcilerin çoğunda iGPU varken bunda olmaması dikkat çekicidir ve pil konusunda negatif bir etki yaratır. Alıcının her şeyi zikretmesi gerekmediğini de unutmayın.
Gaming Laptop alıyorsa bataryadan bir şey beklememesi gerekiyor konu sahibinin.

Sadece dile getirdim. Suç mu? Forum burası, sizin kahvehaneniz değil.
Konu sahibi istememiş. Siz dile getirdim diyorsunuz ama sanki alınmamalıymış gibi dile getiriyorsunuz. Konu sahibi batarya ile ilgili hiçbirşey söylememiş. Standart olarak Gaming Laptop alan kişiler bataryayı umursamadığı için ona göre öneri yapıyoruz. Konu sahibi batarya önemli deseydi ona göre öneri yapardık. Kahvehanemiz olduğunuda söylemedik, düşünmüyoruz.

Diğer arkadaşların Attıkları arasından da Sakın TEKNORYA satıcılı ürün almayın. THH de sürünürsunuz

Konu sahibi istememiş. Siz dile getirdim diyorsunuz ama sanki alınmamalıymış gibi dile getiriyorsunuz. Konu sahibi batarya ile ilgili hiçbirşey söylememiş. Standart olarak Gaming Laptop alan kişiler bataryayı umursamadığı için ona göre öneri yapıyoruz. Konu sahibi batarya önemli deseydi ona göre öneri yapardık. Kahvehanemiz olduğunuda söylemedik, düşünmüyoruz.
Sizin önerinizle ilgilenmiyorum, Slayer'ınızla mutlu olmaya devam edebilirsiniz. Siz de benimkilerle ilgilenmeyin.

Sizin önerinizle ilgilenmiyorum, Slayer'ınızla mutlu olmaya devam edebilirsiniz. Siz de benimkilerle ilgilenmeyin.
Tek onumu önerdim ben? Lenovo LOQ'ta alınabilir hatta kendim bizzat kullanıyorum.

Merhabalar ben acer nitro 16 kullanıyorum ama hiç ısınma / fan sesi sorunu hissetmiyorum ya da beni hiç rahatsızmetmiyor

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Adam gibi adam masaüstü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,412
Üyeler
174,367
Son üye
Neocravle
Geri