Çözüldü✓ Yapay Zekâ & Veri Odaklı Projeler İçin Laptop Önerisi

Teşekkür ederim benim aklımda da bu model vardı, pek şikayet de görmedim ama yine de danışmak daha iyi olur diye düşündüm.
Alabilirsin Ama 32 GB Düşük Kalır Bence 64 Yapmaya Çalış Laptopu Bütçen Varsa .

Kesinlikle bütçemi yükseltebilirsem aklımda olacak. Teşekkür ederim.

Bence " Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 " Modelini Alıp Ram Belleği 2x32 GB Yani 64 GB Yapman Yönünde Daha İyi Olur .

Üniyi Bitirirsen Masaütünde Profesyonel Bir Setup Kurarsın Boşa Çar Çur Etme Parayı Bu GameGaraj Ürünleri İçin .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif Ararsanda .

Son düzenleme:
Bence " Game Garaj Slayer R9TS2-5070 C1 " Modelini Alıp Ram Belleği 2x32 GB Yani 64 GB Yapman Yönünde Daha İyi Olur .

Üniyi Bitirirsen Masaütünde Profesyonel Bir Setup Kurarsın Boşa Çar Çur Etme Parayı Bu GameGaraj Ürünleri İçin .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alternatif Ararsanda .

Teşekkür ederim hocam. İyi geceler.

Tabii ki de öyle ama MSI ve ASUS aynı donanımdaki diğer markalardan daha pahalı olabiliyor bu durumda biraz bütçeme de dikkat etmem gerekiyor.
kardom inan marka değil sadece donanım önemli e bu %100 şans meselesi kardom

Donanım Önemli Evet Ama Markanın Sunduğu Yazılım Desteğine Ne Demeli Peki Hocam :)
kardom elektronik %100 şans işi ve yazılım halledilebilir bir olay hp-monster-msi vb gibi markaların yazılımları donanımı güçlendirmiyor etki etmiyor yani. Tamamen kişisel arzuya bağlı o fakat donanım her şeyden önemli.

Geri