Neler Yeni

5500tl cep telefonu önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
Maks 5500 tl telefon öneri istiyorum.Hafif olursa mükemmel olur.

s10 lite tek geçerim xiaomi ve xiaomi nin alt markası poco asla alınmaz yazılımı berbat kendimden biliyorum

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
s10 lite tek geçerim xiaomi ve xiaomi nin alt markası poco asla alınmaz yazılımı berbat kendimden biliyorum
Size katılıyorum, hatta geçen bir konuda konuşmuştuk bunu fakat S10 Lite'ın kamerası bence üzer. Çekilen fotoğraf örneklerine baktım, o segment bir telefona göre pek iyi değildi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
sen bilirsin ama 3000tlden sonrası biraz abartıya kaçar

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
EFE ÖGÜT
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size katılıyorum, hatta geçen bir konuda konuşmuştuk bunu fakat S10 Lite'ın kamerası bence üzer. Çekilen fotoğraf örneklerine baktım, o segment bir telefona göre pek iyi değildi.
Hocam kamera da önemli benim için

Size katılıyorum, hatta geçen bir konuda konuşmuştuk bunu fakat S10 Lite'ın kamerası bence üzer.
neden ki hocam 48mp ayrıca ois de var hocam
aceba lensinde mi bir sıkıntı var

s10 lite hafif bir telefon isterseniz tabi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
neden ki hocam 48mp ayrıca ois de var hocam
aceba lensinde mi bir sıkıntı var
Ben de anlayamadım, yazılımsal olabilir. Bu telefon ilk çıktığında çok araştırmıştım. Donanımhaber'deki ana konusunda da kullanıcıların yorumlarını okudum, kamerasını beğenmeyenler görmüştüm. Youtube'da karşılaştırma videolarını izledim, çektiği fotoğraflar biraz soluk ve garipti. GCam'le belki güzel sonuçlar elde ediliyordur. Sonra yeşil ekran muhabbetleri çıktı, bir de 3.5 mm giriş ve stereo hoparlör de olmayınca araştırmayı bırakmıştım o dönem.

GSMArena incelemesinde negatiflere yazmış:
  • The overall main camera performance is lacking and we're missing the telephoto lens
Genel ana kamera performansı yetersiz diyor.

Ben de anlayamadım, yazılımsal olabilir. Bu telefon ilk çıktığında çok araştırmıştım. Donanımhaber'deki ana konusunda da kullanıcıların yorumlarını okudum, kamerasını beğenmeyenler görmüştüm. Youtube'da karşılaştırma videolarını izledim, çektiği fotoğraflar biraz soluk ve garipti. GCam'le belki güzel sonuçlar elde ediliyordur. Sonra yeşil ekran muhabbetleri çıktı, bir de 3.5 mm giriş ve stereo hoparlör de olmayınca araştırmayı bırakmıştım o dönem.

GSMArena incelemesinde negatiflere yazmış:
  • The overall main camera performance is lacking and we're missing the telephoto lens
Genel ana kamera performansı yetersiz diyor.
bilmiyordum hocam teşekkürler bilgilendirme için ayrıca bu telefon geçen sene 4.5k idi şimdi üstüne 1k koydu zamanının en fiyat performans telefonuydu bence buna rakip nova 5t vardı o özellik bakımından biraz daha gerideydi bu telefondan

Top Bottom