5500₺ Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5500
Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki pubg oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya

Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki PUBG oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya
5500 tl sistemmi istiyosun monitör dahilmi

Arkadaşlar, PC olaylarından pek anlamayan biri olarak soruyorum...zoom, eba vs harici sadece ets2 oynamak için oyun bilgisayarı almak zorunda mıyım??? Ben oyuncu değilim online oyunlar oynamıyorum... Sadece ets2 belki PUBG oynayacağım en az 7-8 binden başlayan oyun bilgisayarlarından almak zorunda mıyım? Mesela benim alacağım laptop un özellikleri ne olsa kurtarır... Ekran kartı illa GTX mi olması lazım MX olanlar kurtarmaz mı? Aydınlatın beni ya
5500tl ile masa üstü kurtarır her türlü ama laptopu bilemiyorum zooma girer ets2 her türlü oynarsın ama pubg vb oyunları anca düşük ayarda oynarsın gibi pek bilgim olmadığı için bana sormaz başka yerlerden araştırırsan daha iyi olur

Laptop olması şart mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,970
Üyeler
189,011
Son üye
Eldest91
Geri