Neler Yeni

550Tl bütçeye f/p öneri lütfen

Melkor

80+
aga bana bu klavye çok itici geliyor be yokmu başka guzel 350-400u zorlarim mekanik olsa olmazmi? incehesap gaming gecesinden falan alırım indirimden
Mesaj otomatik birleştirildi:

koltukmu o ne yeniyomu .d mor ve yeşil renk seçenekleri ile Plastik balkon sandalyem var olmazmi .d
Hahha ben mecbur aldım bel ağrısından dolayı indirimde almıştım 1200 TL'ye yeni geldi dünya varmış dedim bel ağrım baya azaldı

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Hahha ben mecbur aldım bel ağrısından dolayı indirimde almıştım 1200 TL'ye yeni geldi dünya varmış dedim bel ağrım baya azaldı
bende almak isterim 18 olmayı bekliyorum iş için anca o zaman şuan bütçem bu kadar hatta belki kardeşimin parasına çokerim mekanik klavye için 😅

Melkor

80+
bende almak isterim 18 olmayı bekliyorum iş için anca o zaman şuan bütçem bu kadar hatta belki kardeşimin parasına çokerim mekanik klavye için 😅
sana şunu solim bence yap git 10 tl klavye ucuz mouse ve kulaklık al 2 ay para biriktir git en kralı al ömürlük olsun

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
sana şunu solim bence yap git 10 TL klavye ucuz mouse ve kulaklık al 2 ay para biriktir git en kralı al ömürlük olsun
bende öyle düşündüm de bir yer eksik ..harçlık almıyorum :) yani hiçbir şekilde para geçmiyor elime letgodan bile iş aradım hala yok

Top Bottom