Dostlar selam R 5 5600 işlemcim var.Sıvı soğutma mı yoksa Kule tipi mi tam karar veremedim sizin tercihiniz nedir? Ve hangilerini önerirsiniz.
Kral bu yeterli olur mu en fazla kaç dereceyi görür
Kral bu yeterli olur mu en fazla kaç dereceyi görür
perfan 120hDostlar selam R 5 5600 işlemcim var.Sıvı soğutma mı yoksa Kule tipi mi tam karar veremedim sizin tercihiniz nedir? Ve hangilerini önerirsiniz.
Kasan mesh mi ? değil mi ? kaç fan var ? Hangi oyun ? Bunları bilmeden size en fazla kaç olur kimse söyleyemez. Mesh bir kasanız ve ön panelde 3 fan varsa AAA oyunlarda 60 derece falan görürsünüz maxKral bu yeterli olur mu en fazla kaç dereceyi görür
Kasamı almıştım mesh 4 fanlı ancak servise verdim sıcak havalarda problem yaratmaz mı 5600 için ekstra soğutma almak gerekmezmiKasan mesh mi ? değil mi ? kaç fan var ? Hangi oyun ? Bunları bilmeden size en fazla kaç olur kimse söyleyemez. Mesh bir kasanız ve ön panelde 3 fan varsa AAA oyunlarda 60 derece falan görürsünüz max
Link bulanamadı diyor dostumThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Link bulanamadı diyor dostum
Kule tipi soğutma almak gerekiyor özellikle sıcak havalar için. Benim bahsetiğim sıcaklıklar zaten kule tipi soğutma ( örn:214 Xt ) kullandığınızda alınacak sıcaklık değerleridir.Kasamı almıştım mesh 4 fanlı ancak servise verdim sıcak havalarda problem yaratmaz mı 5600 için ekstra soğutma almak gerekmezmi