Alsan iyi olur. Phantom spirit alabilirsin.5600 işlemci kullanıyorum stok soğutucu yeter li olur mu olmassa 1.5 - 2k bir soğutucu önerirseniz sevinirim
Dark freezer x1275600 işlemci kullanıyorum stok soğutucu yeter li olur mu olmassa 1.5 - 2k bir soğutucu önerirseniz sevinirim
Roket atmışsın reis eyw bakıcam hepsineBütçene göre bunlardan birini alabilirsin hepsi yeterli olur. Fiyat arttıkça ses azalır. Thermalright Peerless Assassin veya Thermalright Frost Commander alırsan ileride işlemci yükselttiğinde ona da yeter.
Strong M4-12X Pro
Gamdias BOREAS E1-410-Mono - Mavi - Kırmızı
Dark Freezer X123
Dark Freezer X127
Dark Freezer X125
Thermalright Burst Assassin
Thermalright Peerless Assassin
Thermalright Frost Commander
Kasan nedir?Roket atmışsın reis eyw bakıcam hepsine
Kasana sığıyorsa Phantom Spirit yapıştır geç5600 işlemci kullanıyorum stok soğutucu yeter li olur mu olmassa 1.5 - 2k bir soğutucu önerirseniz sevinirim
Teşekkürler rickThermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Kasan nedir?
Link atabilir misinid cooling se 234 argb kullanıyorum boşta 40 oyunlarda 50-55 arası geziyor mükemmel hocam aynı işlemci
Teşekkürler rick
Mesaj otomatik birleştirildi:
ENERMAX StarryFort SF21 Rainbow Temperli Cam Mesh USB 3.2 mATX Siyah Cyberbron II 600W 80+ Bronze Gaming Kasa
▪ Mesh Tasarımlı Panel Hava Akışını En Üst Düzeye Çıkarır ▪ Önceden Takılmış 4 x 120mm Fanlar ▪ 38mm Kalınlıkta 360 mm 3 fanlı sıvı soğutucu desteği veya aynı anda 8 Fan desteği ▪ Manyetik Toz…www.gaming.gen.trMesaj otomatik birleştirildi:
Link atabilir misin
38mm Kalınlıkta 360 mm 3 fanlı sıvı soğutucu desteği veya aynı anda 8 Fan desteği yazıyor sığar mıKasana sığıyorsa Phantom Spirit yapıştır geç
Teşekkürlerİleriye dönük bunu alabilirsin rahat yeterli olur kasan ile uyumlu kasana sığıyor.Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr