erenwfurkan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 145
Kasım indirimlerinden yakalamak istiyorum birşeyler f/p olursa sevinirim.
Anakarat: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4
Anakarat: Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4
ID-Cooling SE-214-XT tercih edebilirsiniz. İşlemci tam yükte 62 - 69 dereceyi geçmeyecektir.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hangisi daha sessiz ki birde anakartim RGB kontrolü desteği sağlıyor mu ki![]()
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.218,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
RGB desteği yokmuşHangisi daha sessiz ki birde anakartim RGB kontrolü desteği sağlıyor mu ki
Hangisi daha sessiz ki birde anakartim RGB kontrolü desteği sağlıyor mu ki
TeşekkürlerARGB desteği yok. RGB desteği var.
SE-214-XT'yi tercih ediniz.
se214xt daha mantıklı olurHangisi daha sessiz ki birde anakartim RGB kontrolü desteği sağlıyor mu ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
RGB desteği yokmuş
Hocam takmak zormudur ki birde yanında termal macun almak lazım mı içinde mi çıkıyorMerhaba, ben de aynı işlemciyi satın aldım. Henüz sistemi kurmadım, ancak yaptığım araştırmalarda Snowman Am4 Aparatlı T5 CPU Soğutucu Fan'ın tavsiye edildiğini gördüm ve ben satın aldım. Henüz performansını bilmiyorum ancak kullanıcı yorumları olumlu görünüyor. Ayrıca, R5 5600 için çok gelişmiş bir soğutucuya ihtiyaç olmadığını okudum.
AG400.
Termal macun almam gerekiyor muARGB desteği yok. RGB desteği var.
SE-214-XT'yi tercih ediniz.
İçinden çıkıyorTermal macun almam gerekiyor mu