Neler Yeni

5600 TL Laptop tavsiyesi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
i5 1035G1 işlemcili laptopları oyun oynamayı düşünüyorsanız almayın. Sıcaklık 75 80'e çıktığı anda droplar başlıyor oyun oynanmaz hale geliyor.

1035G1 + MX350 kullanıyorum.
Hayır ben almadım. 5700u laptop attılar yukarı bende onu ona attım.
Ve arkadaşımın ailesinin önüne üç seçenek sunuldu Lenovo Casper Hp
Hp linkteki evet şahsen ben hala lenovo taraftarıyım çünkü işlemcisi daha güçlü 512 ssd var 8 ram var. Linkteki hp tanıdık önerdi diye almışlar ama o paraya bence elle tutulur bir yanı yok. Alma sebepleri de tanıdığın önermesi.
Çok bilmiş abisi de casper öneriyordu daha ssd dahi yok içinde.
Bu özellikleri bana attı ve bende o paraya o laptopun berbat olduğunu söyledim 4 5 civarı alacaksa alsın diyeceğim ama 256 ssd ona yetmeyecek 4gb ram desen takdire şaayan .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve sonrasında bana en kötü gözüyle bakılmaya başlandı çüjkü onun bilgisayarına kötü dedim. Sonra imâlarda bulunmaya başladı yok sana göre hep en iyisi olmak zorunda yok bir tek senin önerdiğin iyi diğer hepsi çöp zaten öyle böyle.
Dedim ki iade et kazıklanırsın falan filan.
Bana senin yaptığın sadece düşüncesizlik falan demeye başladı. Bu kişi bilgisayardan anlamıyor daha ileride yükseltme de yapmayacak. Yapmayacağı şekilde onu en uzun götürecek laptop 5700u olan değil mi sence ?
İşlemci testlerde 1035g1 e %175 fark atıyor
i5 1035G1 işlemcili laptopları oyun oynamayı düşünüyorsanız almayın. Sıcaklık 75 80'e çıktığı anda droplar başlıyor oyun oynanmaz hale geliyor.

1035G1 + MX350 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom