Neler Yeni

5600x 3060 Tİ Sistemi çok mu pahalıya aldım ?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
7
TUF 3060 Ti kullanıyorum, düzgün bir kasa içerisinde 60 dereceyi geçmiyor.
Şahsen (bundan önce SWFT 309 RX 6700 XT kullanıyordum ve) giriş seviyesi kart almam.
Kötü görünüyorlar. Ayrıca 75-80 derece iyi değil.
TUF RTX 3060 Ti ciddi manada orta-üst seviye bir kart. Quiet BIOS ile 62 derecelere geliyor anca.
75-80 derece iyi demedim zaten zarar gelmez sadece

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Çok sert çıkıştınız hocam fakat kişisel olarak bunu hakettiğimi düşünmüyorum. Şuanki durumda elinde 15 20 k gezen adam sistem gibi şeylere zaman harcamaz daha iyi yerlerde değerlendirir.
Böyle saçma sapan şeyleri takıp moralini düşürmene gerek yok, herkesin düşüncesini de kaideye alma ağzı olan tabii ki konuşuyor, ama bu demek değil ki gerçekleri görmeyip kendinide zora sok, bende az buçuk senin baktığın aralıklardan beri neredeyse benzer işler için sistem toplamaya ve piyasadaki hazır sistemleri konfigure etmeye çalışıyorum bütçem zamanla çok değişiklik gösterdi 20-23 bandına kadar çıktım ama doğal olarak piyasa, cebimdeki para, taksit-vade-faiz vs derken nasip olmadı bende derin bir bekleyişe geçtim o kadar zamandır takip ediyorsan şuan aldığın sistemin 1-2 ay önce yayıncı sistemleriyle 12-14 bin arasına satıldığını görmüşsündür sende, ama burada da şuan site bazında farklı zararların olduğunu düşünmek senin için daha faydalı tabii ki iade imkanın olursa ve bu kadar beklemişken iade edip daha iyisini alıp aradaki farka kendi ekipmanlarına ve diğer donanımlara bütçe ayırman faydalı olucaktır.

Ama yapamazsanda kesinlikle üzülme her durduğun gün kazık yiyorsun bildiğin bu süreç içerisinde defalarca görmüşsündür tabii ki fırsatlar çıktı ama her zaman alım gücün olmak zorunda veya şanslı olmak zorunda değilsin.

Şimdiden her koşulda hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle..

PixDraw

80+ Bronze
Böyle saçma sapan şeyleri takıp moralini düşürmene gerek yok, herkesin düşüncesini de kaideye alma ağzı olan tabii ki konuşuyor, ama bu demek değil ki gerçekleri görmeyip kendinide zora sok, bende az buçuk senin baktığın aralıklardan beri neredeyse benzer işler için sistem toplamaya ve piyasadaki hazır sistemleri konfigure etmeye çalışıyorum bütçem zamanla çok değişiklik gösterdi 20-23 bandına kadar çıktım ama doğal olarak piyasa, cebimdeki para, taksit-vade-faiz vs derken nasip olmadı bende derin bir bekleyişe geçtim o kadar zamandır takip ediyorsan şuan aldığın sistemin 1-2 ay önce yayıncı sistemleriyle 12-14 bin arasına satıldığını görmüşsündür sende, ama burada da şuan site bazında farklı zararların olduğunu düşünmek senin için daha faydalı tabii ki iade imkanın olursa ve bu kadar beklemişken iade edip daha iyisini alıp aradaki farka kendi ekipmanlarına ve diğer donanımlara bütçe ayırman faydalı olucaktır.

Ama yapamazsanda kesinlikle üzülme her durduğun gün kazık yiyorsun bildiğin bu süreç içerisinde defalarca görmüşsündür tabii ki fırsatlar çıktı ama her zaman alım gücün olmak zorunda veya şanslı olmak zorunda değilsin.

Şimdiden her koşulda hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle..
Firma iadeye iptale sıcak bakmıyor ki genel olarak çoğu öyle zaten onun dışında hocam aklınıza gelen gördüğünüz her sistemi almaya çalıştım yayıncıların topladığı hiçbir sistemi almak nasip olmadı en son arkadaşa bana böyle bir sistem bul dedim oda ayarladı. Yayıncıların topladıkları sistemleri almak cidden çok sağlam şans istiyor oda bende olmadı :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom