Şu sıvı soğutmanın borusunun girdiği metal kare parça var ya kasanın önünde o radyatör, radyatörün üstünde bir fan varHocam radyatör derken hangisi kastediyorsunuz, bu konularda biraz cahilim kusura bakmayın lütfen.
Hocam uygulama yüklü zaten de buradan neyi düzeltmemi istediniz anlayamadım.Paylaştığım program üzerinden kontrolü sağlayabilirsiniz.
NZXT CAM | PC Monitoring and Configuration Software
CAM is free PC monitoring software. Control performance, temperatures, and lighting for all of your NZXT components.nzxt.com
Sıvı soğutma fan ve pompa devrini performans moduna veya slient moduna alıp, bir test eder misiniz ?Hocam uygulama yüklü zaten de buradan neyi düzeltmemi istediniz anlayamadım.
Sıkıntı yazılımsal değil zatenHocam onları değiştirip duruyorum zaten de bir şey değişmiyor.
Şu sıvı soğutmanın borusunun girdiği metal kare parça var ya kasanın önünde o radyatör, radyatörün üstünde bir fan var
Bi tane fandan çıkan kablo olmalı bir tane de o fanın takılı olduğu metal kare şeyden çıkan kablo olmalı yani radyatörden. Siz radyatörden çıkan kabloyu takip edin, fandan değil. Hangisinin hangisi olduğunu resimden kestiremiyorumAlıntıyı görüntüle
Hocam arkadaki tek başına arkaya giden kabloyu mu demek istediniz?
Bi tane fandan çıkan kablo olmalı bir tane de o fanın takılı olduğu metal kare şeyden çıkan kablo olmalı yani radyatörden. Siz radyatörden çıkan kabloyu takip edin, fandan değil. Hangisinin hangisi olduğunu resimden kestiremiyorum
Bir yere takılı mı peki o kablo şuan? Resim çok bulanık anlayamadım. Takılı ise hangi girişe takılı? Girişin yanında yazar o girişin adıAlıntıyı görüntüle
Hocam kabloya sarılı olmayan üstteki kablo gibi.
Hocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle eğer beceremezsem bilgisayarcıya gideceğim sonrasında da servise göndereceğim.Kardeşim yarın normal bir bilgisayarcıya götür sor , olmadı servise gönder valla rahat edersin
Hocam takılı, CPU_FAN altında da CPU_OPT yazıyor.Bir yere takılı mı peki o kablo şuan? Resim çok bulanık anlayamadım. Takılı ise hangi girişe takılı? Girişin yanında yazar o girişin adı
Bios’dan bakar mısın o girişlerin kaç RPM de çalıştıklarınaHocam dediğiniz gibi büyük ihtimalle eğer beceremezsem bilgisayarcıya gideceğim sonrasında da servise göndereceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam takılı, CPU_FAN altında da CPU_OPT yazıyor.