Neler Yeni

5600X Çok Anormal Sıcaklık Değerleri

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam işte onu alabileceğim bir yer var mıdır? 2-3 bilgisayarcıya gittim onun gibi vida bulamadım.
reyis açsana bi bilgisayarı belki sıktığın zaman kırılmıştır. Yani aslında vida yerindedir bi kontrol et bakayım sıcaklıgı

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete
reyis açsana bi bilgisayarı belki sıktığın zaman kırılmıştır. Yani aslında vida yerindedir bi kontrol et bakayım sıcaklıgı
Hocam keşke daha önce söyleseydiniz ben sıvı soğutmayı çıkarttım şu an. Bilgisayarın kutusundan bulduğum vidalarla bir şeyler deniyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,541
İsim
Hacı
Hocam keşke daha önce söyleseydiniz ben sıvı soğutmayı çıkarttım şu an. Bilgisayarın kutusundan bulduğum vidalarla bir şeyler deniyorum.
Yedek vida falan koymamışlar mı sıvı soğutma kutusuna?

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Nasıl vida koymamışlar çok saçma. Google'a yazın modelinizi soğutucunun vidaları çıkar. Olmazsa mail atın Türkiye ithalatçısına

Dark27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Muhammed Ali Üstün
Arkadaşlar selamlar, artık bu işlemci beni illallah ettirdi yapmam gereken şeyleri söyleyebilirseniz çok memnun olacağım. İşlemcim boşta 90 derecelerde oynuyor, internette bile kasıyor bazen. Oyunlarda almam gereken FPS değerlerini de artık alamıyorum. Misal olarak https://prnt.sc/9C1vduq2n4RG // Boştaki sıcaklık https://prnt.sc/LrNc2-7ooY4Y Bana çözüm önerebilecekseniz cidden memnun olacağım. Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler. (İşlemci : 5600X // Sıvı Soğutma: Kraken M22 120mm // Kasa: H510i)
kanka pc ni şuanlık kullanmanı tavsiye etmiyorum parçalar zarar görebilir çok yüksek ihtimalle soğutucunda problem var veya düşük ihtimal olsada hatalı oc olabiliri ama ona ihtimal vermiyorum stock soğutucun varsa onunla bi sıcaklık değerine bak ordan sorunun hakkında bilgi kazanabilirsin

Erleg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Yavuz Mete
Hocam selamlar bilgisayarı açtım, sıcaklık değeri 55 70 arası değişiyor sabit kalınca 46 lara kadar iniyor. Sizce bu şekilde kullanılır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl vida koymamışlar çok saçma. Google'a yazın modelinizi soğutucunun vidaları çıkar. Olmazsa mail atın Türkiye ithalatçısına
Hocam bulamadım valla siz bulubilirseniz çok sevinirim. (M22 120 mm)

Hocam google da f5 spamlarken mx 74 gördüm sizce iyi midir?

Son düzenleme:

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Hocam selamlar bilgisayarı açtım, sıcaklık değeri 55 70 arası değişiyor sabit kalınca 46 lara kadar iniyor. Sizce bu şekilde kullanılır mı?

Hocam bulamadım valla siz bulubilirseniz çok sevinirim. (M22 120 mm)

Hocam google da f5 spamlarken mx 74 gördüm sizce iyi midir?
4. Vidayı alman şart

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
pompa arızalı Bence. veya %90 arızalıdır hiç normal değil.

Top Bottom