B450mAMD ryzen 5600x aldım ve buna uygun bi anakart almak istiyorum bütçem en fazla 1600 TL düzgün sağlam bı öneriniz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
B450mAMD ryzen 5600x aldım ve buna uygun bi anakart almak istiyorum bütçem en fazla 1600 TL düzgün sağlam bı öneriniz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
knk bende alcam biri attı bence bundan alabilirsinAMD ryzen 5600x aldım ve buna uygun bi anakart almak istiyorum bütçem en fazla 1600 TL düzgün sağlam bı öneriniz olursa sevinirim teşekkür ederim şimdiden
Yeterli olurmuki boşuna para vermek istemiyorumknk bende alcam biri attı bence bundan alabilirsin
![]()
ASUS PRIME B450M-K II AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakart - inventus
ASUS PRIME B450M-K II AMD B450, DDR4, AM4 Ryzen, SATA6Gb/s, M2, USB3.1, D-SUB, DVI-D, HDMI microATX Anakartinventus.com.tr
ben r5 5600 ile kullancam knk senınkınıde uyarYeterli olurmuki boşuna para vermek istemiyorum
güvenilir knkSite güvenilir mi? bilgin varmı
Bunu al. PCI 4.0 kullanmayacaksan her şeye fazlasıyla yeter.Yeterli olurmuki boşuna para vermek istemiyorum
Diğer karttan dahamı iyi bu kardeşimBunu al. PCI 4.0 kullanmayacaksan her şeye fazlasıyla yeter.
![]()
Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B450M-A II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.039,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
M2 yuvası varDiğer karttan dahamı iyi bu kardeşim
Bunda 4 ram slotu var daha iyi aslında m2 yuvasıda varmı baktım göremedim