ReyMysterio619
80+ Bronze
- Bütçe
- 450
Arkadaşa 5600x rx6700xt PC alıyoruz. Kule tipi soğutucu önerilerinizi alayım daha iyi olur dedim.
Teşekkürler.Ben bunu aldım bugün teslim edilecek. Montajladıktan sonra bi performans değerlendirmesi yaparım .
Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Ben bunu aldım bugün teslim edilecek. Montajladıktan sonra bi performans değerlendirmesi yaparım .
Dark Freezer X125 2x12cm FRGB LED Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX125) | Teknobiyotik
Dark Freezer X125 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Soğutma mükemmel , ses durumu sessiz. Maximum hıza aldıgımda bile cok az ses gelıyor.Nasıl güzel soğutuyor mu, ses durumu nasıl cevaplar mısın?
İkinci el bulunsa alınır mı?Soğutma mükemmel , ses durumu sessiz. Maximum hıza aldıgımda bile cok az ses gelıyor.
Sesi nasıl en yüksekte fln alıcamSelamlar,
SE-214-XT 5600 ve 12400 gibi işlemciler için iyi 2-3 forum yazısında önerdim bugün tavsiye ederim denediğim kullandığım bir ürün.
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Tabii kiİkinci el bulunsa alınır mı?