Samaeldrazi
80+ Silver
Dahası
2000 TL Sıvı veya hava soğutucu önerir misiniz
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-240r-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html Daha ucuzunu farklı sitelerden bulabilirsin. Örnek olarak attım, ek olarak bu modeli kullanıyorum bir problem yaşamadım. (İlk aldığımda sorun yaşadım pompa sorunu ve gidip iade/değişim talebi oluşturup değişim aldım.) Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu an bir problem yok.2000 TL Sıvı veya hava soğutucu önerir misiniz
Bu sıvı soğutma kronik sorunlu hocam. sizi verdikleri V2 modeli olmasın?https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-240r-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html Daha ucuzunu farklı sitelerden bulabilirsin. Örnek olarak attım, ek olarak bu modeli kullanıyorum bir problem yaşamadım. (İlk aldığımda sorun yaşadım pompa sorunu ve gidip iade/değişim talebi oluşturup değişim aldım.) Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu an bir problem yok.
Attığın model V1, sorunlu olduğu için toplama kararı var bununhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-240r-2x120mm-argb-fanli-sivi-sogutma-sistemi.html Daha ucuzunu farklı sitelerden bulabilirsin. Örnek olarak attım, ek olarak bu modeli kullanıyorum bir problem yaşamadım. (İlk aldığımda sorun yaşadım pompa sorunu ve gidip iade/değişim talebi oluşturup değişim aldım.) Sorunsuz bir şekilde kullanıyorum şu an bir problem yok.
Haklısın abi, kronik problemli bu bir tık ben de zaten ilkinde problem yaşadım. Sonrasında ama tekrardan değişimini aldım soğutucunun aynısını şu an kullanıyorum ve bir problem yaşamadım daha. (3-4 aydır)Attığın model V1, sorunlu olduğu için toplama kararı var bunun
Sanmıyorum hocam aynısını geri verdiler diye biliyorum sıfır paketini. Kronik olduğunu zaten aldıktan sonra öğrendim ama yenisi takılı şu an kasada bir problemini görmedim daha.Bu sıvı soğutma kronik sorunlu hocam. sizi verdikleri V2 modeli olmasın?
1 yıl sonra problemleri başlıyor zaten. Soğutma kalitesi aşırı düşüyor.Haklısın abi, kronik problemli bu bir tık ben de zaten ilkinde problem yaşadım. Sonrasında ama tekrardan değişimini aldım soğutucunun aynısını şu an kullanıyorum ve bir problem yaşamadım daha. (3-4 aydır)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum hocam aynısını geri verdiler diye biliyorum sıfır paketini. Kronik olduğunu zaten aldıktan sonra öğrendim ama yenisi takılı şu an kasada bir problemini görmedim daha.
V2 modelini veriyorlar çünkü.Haklısın abi, kronik problemli bu bir tık ben de zaten ilkinde problem yaşadım. Sonrasında ama tekrardan değişimini aldım soğutucunun aynısını şu an kullanıyorum ve bir problem yaşamadım daha. (3-4 aydır)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanmıyorum hocam aynısını geri verdiler diye biliyorum sıfır paketini. Kronik olduğunu zaten aldıktan sonra öğrendim ama yenisi takılı şu an kasada bir problemini görmedim daha.
Bakalım hocam ya, problemleri başlarsa geri servise artık, 3. değişimde mi parayı iade ediyorlardı ?1 yıl sonra problemleri başlıyor zaten. Soğutma kalitesi aşırı düşüyor.