Neler Yeni

5600x işlemci+3060Ti ya da 3070 için Anakart ve Ram Seçimi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
3070 her türlü daha mantıklı. O kartın ısınmadığını sen de biliyorsun. 220W çekiyor zaten 240 yerine. Twin olduğu için
Konumuz ısınma değil. Bir karta 6000+ TL vericeksem bi zahmet elite olsun. İnsan bu bütçede ELİT bir şeyler almak ister. Bende öyle isterdim. Isınmayacağını biliyosan 1 hafta önce sen alsaydın paran cebinde kalsaydı franko!

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Modele de bağlı. 2 fanlı 3000 serisi mi alınır? Ayrıca o 6300 TL. 2 fanlı atıyosak 800 TL ucuz
Sağol dostum teşekkürler. Ram tarafında dediğin ramleri araştıracağım. Mantıklı geldi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Konumuz ısınma değil. Bir karta 6000+ TL vericeksem bi zahmet elite olsun. İnsan bu bütçede ELİT bir şeyler almak ister. Bende öyle isterdim. Isınmayacağını biliyosan 1 hafta önce sen alsaydın paran cebinde kalsaydı franko!
Gigabyte mı elite.
Aorus Master olsa yine olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

3060 Ti ile 3070 arasında kalsaydım emin ol Fansız 3070 bile alırdım.
Çok saçma bakış açın var

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Gigabyte mı elite.
Aourıs Master olsa yine olabilir.
5999TL bandında en iyi model.
3070 almak ŞU an mantıklı değil. Alınıcaksa Gamerock/Strix/Aorus falan alınmalı. Gamerock fiyatı çok iyi.

Ayrıca RX 6800XT olsa konuşulurdu ama kart kayıp :D :D

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Dostum ekran kartı tarafında önerileriniz için teşekkür ederim. Fakat kendini kanıtlamış içime kurt düşürmeyecek bir Rog Strix kullanmak istiyorum. Tasarımıda çok güzel. Ekran kartı için fazladan para veririm değer. 2 Telefon aldık asus 5 sene kullandık. Bunlar sayısal veri değil ama insan güvendiği markanın ürününü alınca iyi hissediyor. 10 bine de 3060 Ti sistem topluyorlar. Ben marka toplamak istiyorum. O yüzden rog strix almayı düşünüyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dostum ekran kartı tarafında önerileriniz için teşekkür ederim. Fakat kendini kanıtlamış içime kurt düşürmeyecek bir Rog Strix kullanmak istiyorum. Tasarımıda çok güzel. Ekran kartı için fazladan para veririm değer. 2 Telefon aldık asus 5 sene kullandık. Bunlar sayısal veri değil ama insan güvendiği markanın ürününü alınca iyi hissediyor. 10 bine de 3060 Ti sistem topluyorlar. Ben marka toplamak istiyorum. O yüzden rog strix almayı düşünüyorum.
Bunu ben demiyorum. 3060ti Strix alınmaz. Palit Gamerock modellerindeki bileşenler ile strix arasında öyle görünür devasa farklar yok. Yani sen GameRock alınca strix gibi bir şey almış oluyosun. Strix alırsan ise GameRock' ın Asus versiyonu için çok fazla para bayıyosun. Kısaca mantıksız.

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Ben bugün anakartımı B550 Tomahawk kasamı da Airhawk Duo olarak belirledim. Tek parça kaldı geriye ramler. Onun için biraz araştırma yapmam lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu ben demiyorum. 3060ti Strix alınmaz. Palit Gamerock modellerindeki bileşenler ile strix arasında öyle görünür devasa farklar yok. Yani sen GameRock alınca strix gibi bir şey almış oluyosun. Strix alırsan ise GameRock' ın Asus versiyonu için çok fazla para bayıyosun. Kısaca mantıksız.
Böyle dediğin için hemen Palit Gamerock un testlerine bakacağım. Teşekkürler.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ben bugün anakartımı B550 Tomahawk kasamı da Airhawk Duo olarak belirledim. Tek parça kaldı geriye ramler. Onun için biraz araştırma yapmam lazım.
O biraz manuel ayar çeker misin sorusuna bağlı. Çekmeyeceksen TridentZ 3600cl16. Çekeceksen 3600 cl16 Crucial Ballistix.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Peki Ripjaws 4000mhz cl18 ayar çekmeden. Bu daha iyi olmaz mı ?
Olmaz. 3600 CL16 daha mantıklı.
Ayrıca hala Gamerock almanız için baskı yapıyorum. Fiyatına göre OP bir ekran kartı. Strix için 200 tl farka anca değecektir. Üstü verilmez. O da marka takıntısı için.
1608318730985.png

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Olmaz. 3600 CL16 daha mantıklı.
Ayrıca hala Gamerock almanız için baskı yapıyorum. Fiyatına göre OP bir ekran kartı. Strix için 200 TL farka anca değecektir. Üstü verilmez. O da marka takıntısı için.
Alıntıyı görüntüle
Eyvallah ustam bir linkini atabilir misin ? Ekran kartının.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Eyvallah ustam bir linkini atabilir misin ? Ekran kartının.
Bir tek fanlarının görüntüsünü beğenemedim ama onu da görmeyeceksin sistemde zaten.

Işık yayması için şeffaf bırakmışlar fanları. Kristal gördüğün kısımlar ise ARGB.

kova47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Hakan Ören
Bir tek fanlarının görüntüsünü beğenemedim ama onu da görmeyeceksin sistemde zaten.

Işık yayması için şeffaf bırakmışlar fanları. Kristal gördüğün kısımlar ise ARGB.
Gayet güzel duruyor kasanın içinde usta. Ben uzun süreli kullanacağım için rog strix diye direttim. 5 10 sene bu sistemde birşeyler bozulmazsa değişmez. Zaten yaşımda geçti gitti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,481
Üyeler
162,005
Son üye
BarON__
Top Bottom