Neler Yeni

5600x oyunda 96 boşta 80 derece

Bünyamina

80+ Platinum
Dün indirime giren cooler master macunu aldım cidden bu kadar fark ederse sürekli değiştireceğim macunj
sürekli değiştirmene gerek yok dostum anlarsın zaten termal macunun kuruduğunu 2 yılda 3 yılda bir değişebilirsin

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
sürekli değiştirmene gerek yok dostum anlarsın zaten termal macunun kuruduğunu 2 yılda 3 yılda bir değişebilirsin
2 3 yıl fazla en fazla 1-1.5 yılda bir değiştirmek lazım. He bide ben yaşadım bunu macun çok kurursa fana yapışıyor ben soğutucu değiştirirken fani çektim CPU'yla geldi 15 dakika gevşete gevşete sökmekle uğraştım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
halit
Dün indirime giren cooler master macunu aldım cidden bu kadar fark ederse sürekli değiştireceğim macunj
sürekli değiştirilecek bir şey değildir termal macun. Kaliteli bir macun sürdün mü senede bir bile çok yalnız sürdüğün miktarı iyi ayarla ve güzel yay

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Vallaha yanmadı hocam oyuna girer girmez 96 97 derecelere çıkıyor ama oyun oynayabiliyorum
Konu açmasan patlayacakmışsın dostum, iyi ki konu açmışsın. Macunsuz işlemci kullanılmaz, hem işlemci güme gider hem de sen hak dini öğrenirsin :D (!)

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
okr

Ege efe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ege Efe
Arkadaşlar wraith prism sogutucum var fakat üstünde termal macun hiç yok yani bakır direkt işlemciye temas ediyor boşta bile 77 80 derecelerde gerçekten bu kadar fark eder mi termal macun ile yoksa işlemci de mi sorun var
Termal macun tabi düşürür ama bu kadar fark edeceğini sanmıyorum bence ufak da olsa bir problem var ya senin havalandirmanda yada kullanım şeklinde biraz daha detaylandir kasa nerde kaç fan aktif vb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,731
Üyeler
166,076
Son üye
keuluturk
Top Bottom