Neler Yeni

5600x + rt 6600 xt sistem İçin Sıvı Soğutucu ve Anakart Tavsiyesi

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel
B450m ile rx 6600 kullanıyorum. Arkadaş 24 saat pc ile işi yoksa şimdilik masrafa gerek yok. İlerde alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim attığım ile senin paylaştıkların arasında kalite farkı var dostum sıvı soğutmalarda. Yapamayacağını düşünüyorsan. İtopya indirimlerinden eve geçince bakalım sıvı soğutma.
Yanlış anlamadıysam arkadaşın elinde hali hazırda bir sistem var ve kötü parçaları iyileştirmeye çalışıyor.

Qael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Can Sezer
B450m ile rx 6600 kullanıyorum. Arkadaş 24 saat pc ile işi yoksa şimdilik masrafa gerek yok. İlerde alabilir.

Benim attığım ile senin paylaştıkların arasında kalite farkı var dostum sıvı soğutmalarda. Yapamayacağını düşünüyorsan. İtopya indirimlerinden eve geçince bakalım sıvı soğutma.
Olur hocam, itopyadan link atarsanız çok sevinirim. İlginiz için teşekkürler.

Qael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Can Sezer
Yanlış anlamadıysam arkadaşın elinde hali hazırda bir sistem var ve kötü parçaları iyileştirmeye çalışıyor.
Sistemi yeni aldım henüz bana ulaşmadı. Ancak alırken Anakart yükseltme seçenekleri çıkmadı, çıkanlarda dışarıda satılanlardan çok daha pahalı olduğu için yükseltme yapmadan satın aldım. Aldığım sisteme Anakartı değiştir yazmışlar ancak çoktan almıştım tabi, şimdi de ne gibi sorunum olur onu araştırıyorum. Eğer büyük ölçüde etkileyip diğer donanım parçalarına zarar verecek bir durum olursa diye tavsiyelerinize göre yeni anakart alacağım.

Qael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mehmet Can Sezer

hocam bakabildiniz mi?

Top Bottom