Neler Yeni

5600XT ile Xbox Series S takası sizce mantıklı mı?

baran'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
524
İsim
İsmail baran
Instagram
ismail.baranq
Hadi ya. Yani ben de baktım da 1 aylık xbox s i neden takaslıyor anlamadım. satıp daha iyi ekran kartı alabilir de. bu işte bir bit yeniği var gibime geliyor ama çakma vs olma ihtimali olur mu?
Hocam ben xbox aldım beğenmedim ucuza sattım ipad aldım sonra

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
evet şimdi baktım. Xbox Series S ve 1 tane kol ile beraber takas teklifi var. Benim amacım RTX 3060ti almak. Bu ekran kartını sattıktan sonra minimum para koyup 3060ti almak. Şuan 3060ti ler de 11-13k arasında değişiyor. Yani nerdeyse sattıktan sonra aynı eş değer de para koyup anca öyle alabiliyorum. Biraz daha bekleyim mi ne yapayım sizce?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ne yalan söyliyim sizin kartı şuan oyuncular almaz neden diye sorarsanız rx 6600 ikinci el 5k. miningciler zaten atakda değil etherium piyasası düşük. xbox geçseniz onu 5k satabilirsiniz ama hemen gidermi bence zor alıcısı çok olmuyor. ya kartınızı uygun fiyata satacaksınız yada xboxla takaslayıp xboxu satmaya çalışacaksınız.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
RX 5600XT en ucuzu 2200TL oluyordu (indirimli) ben de bir kampanyada Asus Dual RTX 2060 modelini 2500TL den görünce kapmıştım tabi 😅

Ama ben mining dönemi kartı yükseltmeyi başardım. Kartı 5K ya satıp çok iyi bir kampanyayla aynı fiyata RX 6600XT yakaladım 😀

8K ya satsan baya iyi bir yükseltme yapma şansın varmış senin.
İyi hocam mantıklı. Ben aslında zamanında 7500 den verseydim üstüne 1-2k koyup rahat alıyordum 3060ti yi aç gözlülük ettim. Şimdi ne yapsam bilemiyorum ama takas fikrinden caydım. Biraz daha bekleyeceğim anlaşılan. Sadece gözümü kararttım 3060ti almak için.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam ne yalan söyliyim sizin kartı şuan oyuncular almaz neden diye sorarsanız rx 6600 ikinci el 5k. miningciler zaten atakda değil etherium piyasası düşük. xbox geçseniz onu 5k satabilirsiniz ama hemen gidermi bence zor alıcısı çok olmuyor. ya kartınızı uygun fiyata satacaksınız yada xboxla takaslayıp xboxu satmaya çalışacaksınız.
Millet şuan almayı bırakın satmaya çalışıyor. İlerde ne olur bilmiyorum ama uzun süre boyunca o kadar popüler bir mining olmayacak bence, ama yapan bir kitle kalacak.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Bence de hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Biraz geç kaldım. artık ne fiyattan giderse satmaya çalışacağım. ETH biraz yükselsin şansım olur diye düşünüyorum.

İyi hocam mantıklı. Ben aslında zamanında 7500 den verseydim üstüne 1-2k koyup rahat alıyordum 3060ti yi aç gözlülük ettim. Şimdi ne yapsam bilemiyorum ama takas fikrinden caydım. Biraz daha bekleyeceğim anlaşılan. Sadece gözümü kararttım 3060ti almak için.
hocam nvidia kartlar dünyadaki indirimlere oranla trde daha beklenen seviyeler inmedi malesef. size tavsiyem şahsen rx 6700xt kullanıyorum bir bakın. 3060ti dan daha performanslı ve fiyatı 9.5k civarı.

Millet şuan almayı bırakın satmaya çalışıyor. İlerde ne olur bilmiyorum ama uzun süre boyunca o kadar popüler bir mining olmayacak bence, ama yapan bir kitle kalacak.
elektriğe çok zam olmasaydı yapan bir kitle olurdu ama şahsi düşüncem çok azalacak. umarım gene etherium artmazda biz oyuncular kur sorununa ek stok sorunuda yaşamayız.

Bence de hocam. Ben de öyle düşünüyorum. Biraz geç kaldım. artık ne fiyattan giderse satmaya çalışacağım. ETH biraz yükselsin şansım olur diye düşünüyorum.
hocam daha önce de demiştim eğer etheriumun yükselmesini beklerseniz aynı mantık 3060ti lar da yükselecek. yani sizin durumunuz üzülerek söylemeliyim ki tabiri caizse iki ucu b*klu değnek

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
hocam nvidia kartlar dünyadaki indirimlere oranla trde daha beklenen seviyeler inmedi malesef. size tavsiyem şahsen rx 6700xt kullanıyorum bir bakın. 3060ti dan daha performanslı ve fiyatı 9.5k civarı.

elektriğe çok zam olmasaydı yapan bir kitle olurdu ama şahsi düşüncem çok azalacak. umarım gene etherium artmazda biz oyuncular kur sorununa ek stok sorunuda yaşamayız.

hocam daha önce de demiştim eğer etheriumun yükselmesini beklerseniz aynı mantık 3060ti lar da yükselecek. yani sizin durumunuz üzülerek söylemeliyim ki tabiri caizse iki ucu b*klu değnek
Öyle galiba. Baya geç kaldım. İlanda dursun istediğim fiyattan satılana kadar bekletirim. Bir süre böyle devam. İlerde her şey netleşir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,276
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom