Neler Yeni

5600xt ve ryzen 5 3600'lı sistem alınır mı ?

Alınır mı ?

• Oy kullanan toplam üye
    13

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
Abdullah abinin sistem çıkarmasını bekliyecektim fakat dolar çok artmaya başladı bende pahalanmadan almaya karar verdim bu sistem çok hoşuma gitti birde size sormak istedim daha önce açmıştım konu tekrar sormak istedim.

Gaming gen.tr den bu sistemi almayı planlıyorum sistem tek tek akakçeden toplayınca 8300tl ye denk geliyo 1300tl indirimli oluyo bu sayede. Aklıma yatmayan tek şey ekran kartı. Ekran kartı yüksek sıcaklıklara ulaşıyo tarzında yazılar gördüm kullanan arkadaşlar yazabilirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5986...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/

Eskel

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,956
İsim
Emin
Abdullah abinin sistem çıkarmasını bekliyecektim fakat dolar çok artmaya başladı bende pahalanmadan almaya karar verdim bu sistem çok hoşuma gitti birde size sormak istedim daha önce açmıştım konu tekrar sormak istedim.

Gaming gen.tr den bu sistemi almayı planlıyorum sistem tek tek akakçeden toplayınca 8300tl ye denk geliyo 1300tl indirimli oluyo bu sayede. Aklıma yatmayan tek şey ekran kartı. Ekran kartı yüksek sıcaklıklara ulaşıyo tarzında yazılar gördüm kullanan arkadaşlar yazabilirmi cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sistem:
https://www.gaming.gen.tr/urun/5986...6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
7000 tl çok gibi ve anakart kaliteli bir şey değil ama alınabilir gibi

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Güzel sistem.
Dual modellerin ısınma sorunu,yenilenmiş dual evo modeller ile kayboldu.Yani bu ekran kartının ısınma sorunu yok.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Sistem:
Alınabilir.

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk

LethalSmile

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Yunus Emre Yalabuk
Aga peki bu driver sorunu hiç yaşadınmı
RTX2060'ın ASUS DUAL modelini kullanıyorum. RTX2060'da asla yaşamazsın zaten. Güvenceye alayım diyosan RTX2060 bakabilirsin. Tanıdığım kişiler 5600XT ile Driver sorunu yaşadığı oldu.

Top Bottom